ob pakke 3

Et gammelt ordsprog siger som bekendt, at når det regner på bloggeren, så drypper det på degnen. Og degnen i denne analogi er jo Hr. Lange. Min svinelækre overscoring af en kraftkarl!
Han fik for en måneds tid siden tilbudt at lægge røv til et par lækre underhakkere i økologisk bomuld fra Organic Basics + sågar sokker til fusselankerne. Og han var allerede fra første testdag yderst begejstret. Lige netop disse underdrenge har altså været dem, der har overbevist min ellers meget ‘Shopping-er-for-damer-jeg-køber-bare-dem-fra-H&M-på-nettet’-agtige ægtefælde om, at undertøj altså ikke bare er undertøj, men at det er sygt nice at have noget rigtigt lækkert at hoppe i om morgenen, da det sidder bedre og føles mere behageligt.

Nu er det blevet sagt, at man ikke må give hinanden undertøj eller parfume i gave, da det skulle være upersonligt. Helt personligt må jeg altså modstridende indrømme, at jeg ikke synes, der findes noget meget mere personligt end lige netop undertøj. Jeg ønsker mig altid undertøj og smykker af Jon, og jeg har tit og ofte givet ham underdrenge. Det kommer jo også den givende part til gode, at man har noget lækkert at kravle i – og ud af – kan man sige. 😉

Derfor har jeg indgået aftale med Organic Basics om, at de, der skulle have lyst til at lægge lidt lækkert under juletræet til deres mand, kan få 20 % rabat den næste uge (på det første køb) ved at bruge rabatkoden OBxTWINPEAKS.
En gaveæske koster 249 kr., og i sådan én er der to par boxershorts og to par sokker. RET god pris – i særdeleshed når man regner rabatten med. Det smarte er så, at man kan tilmelde sin mand en abonnements-ordning! Så ved man, at han altid har lækkert undertøj og ikke falder tilbage i den kedelige gænge. Man kan vælge, om man vil lade ham modetage en ny forsyning hver måned eller hvert kvartal. Og den ordning har i øvrigt ingen binding, man kan bare sige den op med det samme. Men det er sgu da ret smart!

Gaven til manden, der har det hele og bare trænger til lidt luksus til mås og tæer findes her.

Indlægget er lavet i samarbejde med Organic Basics.