Facebook-20141203-021735Selvom jeg jo har sagt op på verdens fineste redaktion, så er jeg alligevel med i en artikel, som er i ELLEs januar-nummer, som netop er udkommet.
Jeg må indrømme, at jeg aldrig helt har forstået, hvorfor et blad udkommer en hel måned før, det egentlig burde. Eller hvorfor man ikke bare kalder det ‘december-nummeret’, når det nu udkommer i december og blandt andet indeholder ting, der har med jul at gøre?
Men det er åbenbart et eller andet med, at sådan gør man i udlandet, og ELLE er jo fransk og noget med when in Rome (eller: Paris), og sådan… 🙂

Nåh, men hvorom alting er, så er jeg altså med i en rigtigt fin artikel, der hedder ‘Er du også den sidste single?
Nu indgår jeg jo som bekendt som den ene halvdel af det, jeg mener at kunne betegne som et lykkeligt ægteskab og har indenfor det seneste år presset to børn ud gennem mit allerhelligste, så jeg er ret beset ret langt fra single. Men jeg blev interviewet af journalisten Jenny Tzakova, som har skrevet artiklen til ELLE, om det, at jeg startede LADY-LOGEN, dengang jeg var 25. For DA var jeg fanderned’me single! (Læs i øvrigt mere om dét og om, hvad LADY-LOGEN går ud på, her).
Hende, der har skrevet artiklen, er 29 år gammel og single og føler sig vist lidt som et truet dyr. De fleste i hendes omgangskreds har stiftet familie, og sjusserne på dansegulvet smager lidt mere besk, end de gjorde for bare nogle år siden. PRÆCIS sådan havde jeg det også, da jeg var 29, i øvrigt. Shit, der kan ske meget på meget kort tid.
Anyway – jeg vil anbefale, at man køber ELLE denne måned, hvis man kunne have lyst til at læse artiklen. Og i øvrigt se en masse smukke billeder, pænt tøj og gode tips til alt muligt. 🙂

I øvrigt vil jeg lige minde alle med-mødrene om at deltage i denne konkurrence! Vinderne trækkes nemlig i aften!