image1Så er tiden kommet til at kåre vinderne af #liberoanimal-konkurrencen!
Instagram flyder jo over for tiden af latterligt nuttede unger i tiger- og zebra-stribede bleer fra både Danmark, Norge og Sverige, og jeg var ikke helt så smart som for eksempel den gode hr. FarUdenFilter, som lavede sit eget hashtag i den anledning, så jeg kan ikke sige, at jeg er 100% sikker på, at de to vindere, jeg har fundet, har deltaget i lige præcis min konkurrence, men de har cute kids og har i hvert fald deltaget i #liberoanimal-konkurrencen, og de er fra Danmark, og det er jo det vigtigste i sidste ende.

Og apropos ‘ende’, så er de to vindere bffnord og drengemor.dk 🙂
TILLYKKE!! Jeg håber, jeres lækre unger bliver glade for dyredragterne!
Vær sød at sende mig en mail med jeres adresser på mmleilange(a)twinpeaks.dk, så jeg kan sørge for, at I får præmierne tilsendt.

Indlægget er sponsoreret af Libero.