IMG_1979.JPG
Dengang jeg arbejdede på det dér ELLE, lavede jeg web-film på den røde løber under modeugen (det var i øvrigt vildt sjovt!), hvor jeg interviewede alle mulige om deres tanker om det show, de skulle ind og se.
Engang fangede jeg (seje) Ellen Hillingsø inden et show, og hun sagde, at hun elskede AW-kollektionerne lidt højere end SS, fordi der bare er meget mere tøj om vinteren! Og vi elsker jo tøj!
Jeg er ikke helt enig, må jeg sige, jeg elsker, at man om sommeren kan hoppe i en kjole, and job done. Ikke så meget ballade og tanker om styling. Og man ser nice ud for det meste, fordi benene er brune, og håret er solbleget.
Men en ting, jeg elsker ved de kolde måneder, er overtøj! Store, flotte frakker, lækre, tykke læderjakker og tykke halstørklæder, varme luffer og fine pelshuer.

Min nyeste tilføjelse til samlingen er denne charmetrold af en uldfrakke fra REDGREEN. Den er både lidt maritim og på samme tid tidløs med den tætte kvalitet af stoffet, de fine, aflange knapper af træ og stropperne i læder. Og så er huen god at have, når vejret pjusker, og man lige har glattet hår, fordi man er på vej til 13 års fødselsdag i Humlebæk. 😉

Min jakke kan findes lige her, og der er mange andre fine fra REDGREEN her.

Indlægget er sponsoreret af REDGREEN.