Habba-habba!
Habba-habba!

Jeg ELSKER Stine As smykker, så da jeg i sidste uge besluttede mig for lige at må komme på banen med lidt mere jule-lir i form af julegaver her på bloggen, skrev jeg til deres kontor og spurgte, om de var game på en konkurrence. (Det er det, man mange steder kalder en ‘give away’, men jeg synes, det er sådan en underligt udtryk, når alle nu ikke får noget).
Heldigvis ville de meget gerne være med, og jeg bad dem bestemme, hvad der skulle vælges som præmie. Og jeg er nu allerede vildt jaloux, for præmien er blevet sendt til mig, så jeg kan sende den ud til vinderen, og jeg har bare lyst til at lægge alle sagerne ind i mit eget smykkeskrin. 🙂

Jeg tror, det var Hr. Lange, der første gang gav mig et Stine A-smykke, og til min seneste fødselsdag var han så sød at forære mig både denne ear-cuff og de smukke øreringe, jeg har på hér (jeg kan ikke lige finde dem på Stine As hjemmeside), og jeg bruger begge dele rigtigt meget. Også nogle gange sammen.

Men nok om mig!
Vinderen af denne mageløse konkurrence får altså en halskæde med to fine vedhæng, nemlig dette og dette. Desuden får hun dette armbånd og hele tre forskellige øreringe, som ser så fine ud, når de bliver kombineret, nemlig denne, denne og denne.

Så vi har altså at gøre med en samlet værdi af over 2.500 kr.!
For at lægge et lod i puljen, skal man blot skrive en kommentar herunder. Ja, den må da gerne være julet, hvis det er. Lad os bare presse stemningen til sit højeste! 😀
Husk at notere en mailadresse (men erstat @ med (a), så du slipper for spam).
Vinderen trækkes og offentliggøres søndag d. 21. december, og så vil jeg meget gerne sende præmien om mandagen, så der er en chance for, at den kan nå frem, inden lysene på træet tændes, og vi alle sammen går i ædehi. Derfor er det vigtigt, at man tjekker sin mail søndag aften og mandag morgen!

Og hey, det er også totalt i orden at få sin mand eller kæreste til at deltage også, for så kan man jo give én smykkesættet i julegave! 😀

TIP: Brug ikke emojis i kommentarfeltet! Noget tyder på, det er det, der gør, at kommentarerne nogle gange bliver skåret midt over. Smileys er dejlige, men så brug kolon, tankestreg og parentes. 😉

Indlægget her er lavet i samarbejde med Stine A Jewelry.

Bonus-info: Jeg har lavet en bette ‘Scrap Book’, der viser, hvor bloggen her har været omtalt i andre medier. Ja, jeg ved det! Totalt ananas i egen juice. 😉
Se det her, hvis lysten er der.

 

Og et sidste pssst…: Man kan også følge med på Instagram, hvis man lyster: @mmleilange