10949761_10153113904526886_234245358_n

Ja, billedet til højre er ganske skamløst valgt, da jeg gerne vil vise mine tidligere bryster frem… ;-P

Jeg følger en masse forskellige blogs, og mange af bloggerne bag har en tilbagevendende begivenhed, som handler om at afsløre hemmeligheder om sig selv. Eller i hvert fald en række random facts, som man måske ikke sådan lige kunne gætte sig til.

Det vil jeg også prøve, så må vi se, om I er til den slags her på siden. Det ér jo søndag. 🙂

1. Jeg har hår på både det inderste og det midterste fingerled. Det var jeg sygt ked af, da jeg var yngre. Det er jeg ikke længere. Kæft, der er meget, der bliver lettere, når man fylder 30. 🙂

2. Jeg har et modermærke inde i navlen. Jeg har aldrig rigtigt set det før, jeg nåede 24. uge af min graviditet, hvor hele navlen blev vendt på vrangen, og modermærket pludselig strittede ud i luften som snøvsen på en ballon.

3. Jeg niver stadig nogle gange mig selv i armen i vandtro over, at jeg har fået børn med Jon. Tænk nu, hvis man havde givet fortabt tidligere og fået unger med en af alle de freaks, man dengang troede, man var verliebt i?

4. Hvis jeg skulle bytte udseende med en anden kvinde, skulle det være Eva Harlow eller Beate Bille.

5. Jeg kan godt blive bange for spøgelser eller indbrudstyve, når jeg er alene hjemme. I går tjekkede jeg under sengen, inden jeg lagde mig i den, og da jeg ikke fandt nogen tyv, men stadig hørte en lyd, efter at jeg var gået i seng, resonerede jeg mig frem til, at det måtte være et spøgelse.

6. Jeg har i mange år løjet mig en centimeter højere, end jeg er, fordi jeg synes, det lød sejere og mere model-højde-agtigt at være 1,72 i stedet for de 1,71, jeg rent faktisk var. Og er.

7. Jeg er LIDT ærgerlig over, at jeg ikke nåede op at veje 90 kilo, da jeg var gravid. Jeg ramte 86, og jeg ville stensikkert have nået målet, hvis ungerne ikke var kommet anstigende før tid. Jeg synes bare, det kunne have været sejt at kunne sige, man havde vejet 90 kilo. Så ville jeg have taget halvdelen af min startvægt på!

8. Jeg gad vildt godt engang eje et lille-bitte hotel i Sydfrankrig med fire små værelser og så selv stå for alt lige fra sengerederi, morgenmadsservering, afregning og almindelig hygge om gæsterne.

9. Jeg drømte om at blive skuespiller, da jeg var i starten af 20’erne. Jeg gik på sådan et hold, hvor vi betalte en professionel skuespiller for at undervise os, men jeg kunne hurtigt se, at jeg i sammenligning med de andre suttede herremeget røv, så jeg stoppede. Og så giftede jeg mig jo med én i stedet.

10. Jeg er vanvittigt stolt af min lillesøster. Hun kan alt det, jeg ikke kan, og mere til. Hun er enormt klog, og hun har et mega-sejt, akademisk arbejde, som jeg ikke rigtigt forstår, når hun fortæller om det. Men jeg ved, hun knokler og skaber vilde resultater, og samtidig er hun frivillig i velgørenhedsorganisationer, er i gang med at tage sejlercertifikat, har et ton af madklubber og veninder, som hun når at se, passe på og være der for – samtidig med, at hun altid er der for mig. Hun er awesome!

Så! Det var 10 om mig! Så har vi også prøvet det! Men bare rolig, jeg kan knagme ikke finde på ti om ugen, det tog mig halvdelen af weekenden at komme op med dem her. 😉

RIGTIGT GOD SØNDAG! <3