IMG_2858.JPG
Første nytårsaften med børn er hermed haft!
Og det er der altså ikke meget nytår over, skulle jeg hilse at sige. Men nu har jeg jo som tidligere nævnt aldrig været den store fan af nytårsaften, så det er jo måske meget godt! 🙂
Vi fejrede nytår med Kopierne og deres forældre. Det vil sige, at Jon først ankom ved 21-tiden, idet han ikke lige kunne få byttet sin vagt på teatret. Jeps, de spillede sgu nytårsfandango på Gasseren, og kl. 18 blev storskærmen kørt ned, og så var der Dronning Margrethes nytårstale i pausen! Det lyder altså ret hyggeligt, hvis I spørger mig!

Nina og jeg fik med møje og besvær puttet alle vores arvtagere, og det trak altså lidt flere tænder ud end ventet, så da vi endelig fik vores første drink og havde puttet lidt krudt i hver sit face, var klokken allerede ni, og vi var lidt trætte.
Maden var fra Karma Sushi, der var både sushi, krabbeklør og ægte kaviar. Jeg har aldrig smagt kaviar før, og det skal jeg altså heller ikke igen… Men sushien var sygt nice, og desserten var chokoladekage med små toppe af toffiee, som vi akkompagnerede med Hansen Is, og jeg havde købt Moet et Chandon Nectar i Flensborg, så i et par timer var det helt rigtigt!
Men så var klokken pludselig tolv, og vi glemte at hoppe ned af sofaen, og bygningerne overfor var for høje til, at vi rigtigt kunne se fyrværkeriet, nogle af barylerne vågnede, og så faldt vi allesammen lidt i søvn i sofaen.
Det var en dejlig, hyggelig, velsmagende aften, som var charmerende fuld af masser af tvillinger, omend de sov, og man kunne klø sig, når de kløede og indrømme, at man var baldret. Men den var lidt for kort.
Det var natten også, idet krapylerne vanen tro stod og hoppede i deres små fold-sammen-senge for enden af vores i gæsteværelset på Frederiksberg, men Kopiernes far serverede hjemmelavet brunch med pandekager og pølsehorn, allerede inden solen stod op, ingen havde fået skudt fingrene af eller endda knap nok tømmermænd, og efter en kollektiv familielur hen af formiddagen, travede Jon og jeg hjem til Rådhuspladen med miraklerne fra 2014 i Bugaboo’en og imponeredes over, at byen allerede var blevet vasket pæn igen oven på nattens ballade.
Den 21-årige ekspedient i Irma skuffede mig, da hun direkte adspurgt svarede, at hun allerede var gået i seng kl. 1, omend hendes vagt først startede kl. 12 denne dagen derpå, men nytår er jo noget forskelligt for alle, og for mig bliver det aldrig det samme. Og lige præcis sådan skal dét jo være.

2015, din frække fyr! Kom an, jeg vil tage livtag med dig hele vejen rundt om alle årstiderne, og jeg glæder mig som en åndssvag! <3
Jeg håber, at I, der læser med, har ondt i roen (eller bare bevaret roen), har masser af batteri på fjernbetjeningen, cola i køleskabet, chips i skuffen, After Eight på stuebordet og dyner i sofaen! Jeg håber, det nye år bliver fuld af muligheder for at gøre det, vi alle sammen gerne vil. Også selvom vi ikke ved, hvad det er endnu. GODT NYTÅÅÅÅÅRRR! 😀

IMG_2829.JPGIMG_2821.JPGIMG_2842.JPGIMG_2887.JPG

IMG_2894.JPGIMG_2888.JPGIMG_2890.JPGIMG_2892.JPGIMG_2900.JPG
Ooooog i morges kl. 6.15!

IMG_2914.JPG

IMG_2918.JPG

IMG_2921.JPG