Facebook-20150129-103332Åh, jeg elsker at fejre! Det forgangne år, siden krapylerne kom ind i spillet, har jeg fejret både mere og mindre, end jeg nogen sinde før har gjort.
Mere forstået på den måde, at jeg har fejret alt fra, at de små bæster har taget 100 gram på, til første smil over goodbye til sonderne og det faktum, at de nu pludselig næsten kan gå selv. I hvert fald som små mini-pensionister med en gåvogn foran sig.
Mindre forstået på den måde, at mine stiletter seriøst savner mig, og der er uendeligt langt imellem, at jeg er stiv! Og jeg er god stiv… Jeg danser og griner og siger åndssvage ting til folk, jeg ikke kender. Jeg har engang sagt til en rocker, der sad ved bordet ved siden af mine veninder og mig på en bar, at hvis han ikke snart lærte at tale ordentligt, ville han da aldrig få sig en kæreste. (Heldigvis skreg han af grin og gav en omgang. Nok meget godt, jeg ikke var en mand).

Og i aften skal jeg være stiv! Jeg ved godt, at jeg sagde i interviewet på Lorry til damen uden humor, at hvis jeg vandt, skulle jeg være stiv. Men hvis hun havde spurgt, hvad det ville betyde, hvis jeg tabte, ville jeg have svaret præcis det samme.
Jeg skal ud med en af mine ældste og bedste veninder, Stine, og jeg tror ikke, vi har været berusede sammen i over to år, for hun var gravid til min polterabend og mit bryllup, og 14 dage senere blev jeg jo som bekendt med rogn.
Så vi skal have gin. Og øl. Og shots. Vores mænd har lovet at tage børnene næste morgen, og nu forstår jeg pludselig, hvorfor kvinder midt i 30’erne altid er så ucharmerende på et dansegulv. Fordi de ved, de kan sove længe i morgen, og de ved ikke, hvornår det sker igen. Det bliver fantastisk!

Jon har beordret mig til at bruge hele dagen i dag på mig selv. Det har jeg ikke prøvet, siden ungerne kom ud af min mave! Jeg skal ikke lave havregrød, skifte bleer, vaske tøj eller se Hugo og Berta smide leverpostejmadder på gulvet ved 12-tiden. Næh, nej, jeg skal alt muligt andet! Ikke at jeg ikke elsker min hverdag i familiens skød, men en lille pause gør nu ikke noget. Og jeg har planlagt dagen nøje.

Her til morgen starter jeg hos Triumph, hvor jeg skal hente noget shapewear fra deres splinternye kollektion (mere om det på bloggen senere). Jeg skal have taget mål, og alt muligt, og det glæder jeg mig til, for jeg har ingen anelse om, hvilken størrelse mine babbelutter har, efter den krig, de har været igennem.
Efter Triumph skal jeg ned og lege med Flotte-Lotte i Arndal Fitness og Spa. Jeg gætter på, vi (jeg) skal hive i noget jern og løbe enormt hurtigt (hun siger, jeg løber som en gazelle. Jeg synes, jeg løber som Tom Cruise), mens vi snakker om mænd, som vi plejer.
Efter træning skal jeg op til Sahar hos Aveda Salon & Spa, hvor jeg skal have fikset mine negle til i aften OG derefter nyde en ansigtsbehandling inkluderende kraniosakralmassage!
Ja, sgu! Når man sådan giver mig en dag til at dulle i, så bliver der satme dullet igennem, mine damer og herrer! 😀

Og jeg er ikke engang færdig. For efter det overvejer jeg at prøve Benefits øjenbryns-bar hos Sephora i Illum. Mine bryn er stadig ikke blevet fyldigere, selvom jeg bruger dette middel to gange om dagen (min kontakt hos firmaet siger, der kan gå op til seks uger, så jeg klør på), men de kunne godt trænge til en trimning.

Derefter smutter jeg hjem og snaver krapylerne i bund et par timer, og så tager jeg i selskab med min veninde op til Beauty Academy CPH, hvor vi skal have lagt makeup OG sat hår, inden vi kl. 21 lader vore legemer nedsænke i nogle forhåbentlig behagelige stole på Børsen til Modeblogprisen 2015. Og nej, selvfølgelig regner jeg ikke med at vinde noget, men jeg kan satme ikke sige mig stor nok til, at jeg ikke bliver mega-skuffet alligevel, hvis jeg ikke gør. 😉

Men planen er lagt! Uanset, hvordan det går ned, bliver det en fantastisk fredag!
Folk siger tit, at man ikke skal glæde sig for meget på forhånd, for man risikerer blot at blive skuffet. Vrøvl! Jeg glæder mig altid, og jeg er aldrig blevet skuffet. At glæde sig inden er noget helt andet end at nyde imens. And I intend to do both! Hurra!

Jeg håber, alle får en fantastisk fredag! Og hvis vi mødes ude i verden i løbet af fredagen, så lov at give enten en krammer eller en sjus – eller begge dele! Så kvitterer jeg med samme gestus! 🙂

Og hey, man kan nok godt regne med, at jeg deler (lidt for meget) af min aften på Instagram, hvis det skulle være: @mmleilange