Facebook-20150121-010621Indlægget er sponsoreret af VILA

Jeg har altid godt kunne lide VILA! De laver highstreet-tøj, altså ting, der er til at betale, men jeg synes alligevel, kvaliteten er lidt bedre, end den er mange andre steder, der ligger i samme prisklasse.

På torsdag åbner de en ny butik i Frederiksberg Centret, og da er I aaaalle sammen inviteret til åbningsreceptionen! Jeg kommer selv kl. 15 sammen med en anden blogger ved navn Tina Maria, så det kunne være knald-hyggeligt, hvis nogle af jer var i området ved samme tid. De første 50 gæster får i øvrigt et “guldkort”, som giver 20% rabat ved næste VILA-køb.

VILAs univers er for nyligt blevet redesignet, og VILAs talskvinde udtaler selv, at butikken i Frederiksberg Centret er et fashionabelt eksempel på VILA butikkernes nye look. Butikken vil få enhver fashionistas hjerte til at banke hurtigere, og er fyldt med smukke feminine varer. VILA vil med butikken tilbyde de nyeste trends og vil samtidig være en livstilsbutik, der byder på accessories, livstilsprodukter såsom smykker og kosmetik.

De lover både boblevand og gode åbningstilbud på dagen, så jeg håber, vi ses? 🙂

Indlægget er sponsoreret af VILA