Facebook-20150128-074406Omsider skete det! Tænk sig engang!
Nu har jeg i efterhånden et par måneder vandret hvileløst rundt om den varme grød, spekuleret, spurgt folk på facebook og skiftet mening flere gange. Det at blive klippet er jo en grav-alvorlig sag! Det ved enhver kvinde.
Men efter at have været til et event hos Gun-Britt i sidste uge, hvor jeg fik en god snak med guruen selv, tog jeg beslutningen. Jeg var i mine unge dage hårmodel hos Gun-Britt og har aldrig været så glad for mit hår, som når hun har været involveret, så hendes mening har vægt. Og det fik den!
Jeg droppede det med pagen. Jeg droppede det med pandehåret. I stedet besluttede jeg mig for at få klippet etager i håret. Ja, det er en klassiker, men jeg elsker det!
Jeg har aldrig haft så langt hår før, som jeg har nu, og på den her måde er jeg stadig langhåret, men der er alligevel kommet meget mere frisure og bevægelse i det! Jeg synes selv, det er helt enormt pænt! 🙂
Simone, som klippede mig, er elev hos Gun-Britt. Men det siger altså ikke det hele, for hun er så skide-dygtig, at det er hende, der klipper selveste Gun-Britt! (For selvom Gun-Britt er enormt cool og i ret god form, kan hun jo trods alt ikke klippe sig selv …) Og en klipning hos seje Simone koster altså kun 495 kr., skal jeg hilse at sige. Og så får man tilbudt champagne, mens man undergår sin frisureomlægning! A’hva’behager?

Jeg fik også farvet håret i det, jeg kalder en varm mørkebrun. Damerne i salonen kaldte det en 6’er. Nogle gange lyder det som om, man er hos tandlægen, når ens frisør diskuterer hårfarve med sine kolleger, men jeg synes i hvert fald, det blev nice!
Og jeg kan stadig sætte alt håret i den usle knold, som er blevet min redning i en dagligdag, hvor to af de tre mennesker, jeg elsker højest, synes at have som deres ultimative mål at rive hvert eneste hår ud af knoppen på mig. 🙂

Facebook-20150128-080620

Hår, tjek! Så må det gerne blive fredag, så jeg kan komme til FÆÆÆÆST! Jeg glæder mig tumpet! Elise Gug-kjolen er droppet, den blev mig for højtidlig til en fredag aften. Men den var så utroligt smuk, at den i stedet er bestilt til ELLE Style Awards i maj!
Og nu, jeg har jer, så kan man altså stadig stemme på mig eller én af de andre over hundrede blogs, der er tilmeldt modeblogprisens læserpris, her.

Jeg håber, folk har en god onsdag! Nogle leger måske modeuge, nogle er på arbejde, nogle stener TV3. Personligt er jeg i gang med at dyppe bananer og hindbær i smeltet chokolade og har fundet frem til femte afsnit af SUITS på Netflix! Og hey, jeg synes altså ikke, at Mike er lækker. Harvey Specter er heller ikke klassisk hot, men mere typen, man ville knalde, bare for at få ham til at holde kæft et øjeblik! 😉 Og skål for smag og behag!

Og ja, jeg ser en smule bøvet ud på billedet lige herunder, men det er altså det, jeg har, der bedst viser længderne. 🙂

Facebook-20150128-081539

Facebook-20150128-074358

Facebook-20150128-074426