10941254_10153110529311886_357186407_nEn ulv i fåreklæder …

Jeg er ikke vred, jeg er snarere skuffet. Jeg føler mig ført bag lyset!
Hvem kan jeg nu stole på? Regne med? Hvem har min ryg og er i mit ringhjørne?

Det, der er sket, er, at jeg har gjort en opdagelse, som ej var mig behagelig.
Som nogle måske husker havde jeg tilbage i november et sukkerstop (slik, chokolade og sodavand), som varede i fem uger. Den dag i dag forstår jeg slet ikke, at det har kunnet lade sig gøre! Ikke desto mindre varede det frem til d. 1. december, hvor jeg selvfølgelig som en sand kristen spiste mine chokolade-julekalendre. I flertal. Meget kristen.

Men pausen fra Milky Way, RitterSport og Marabou med mælk har gjort noget godt. Jeg har ikke længere samme craving efter det. Eller jo, lysten er der endnu, men den bliver stillet ved mindre mængder. Og hvad “værre” er, er jeg begyndt at kunne lide mørk chokolade. Det har jeg altså aldrig kunne før! Inden sukkerstoppet ville jeg hellere slikke armhulen på en polsk håndværker, end jeg ville spise en plade mørk chokolade.
Men alle tager jo om, hvor meget bedre, det er, så jeg har lavet lidt research og har derved opdaget, at Tom’s Ekstra 70 % smager ret fortræffeligt! Så det har jeg i de sene aftentimer kørt ind med løs hånd – enten som løsgodis eller smeltet og brugt som dyppelse til bananstykker. Himmelsk!

I dag vendte jeg så pakken om og opdagede, at 100 gram mørk chokolade fra Tom’s Ekstra med en kakaoprocent på 70, har præcis det samme antal kalorier som 100 gram RitterSport med nødder! Det er fandme en kedelig opdagelse at gøre sig! Her troede jeg, at jeg sparede kalorier hele vejen hen til kommoden og tilbage igen, men sandheden er en ganske anden.

Ja, jeg føler mig altså en kende røvrendt! Og lad være med at sige, at man skal spise mørk chokolade, fordi så spiser man mindre. Jeg spiser ikke mindre, jeg spiser, til pakken er tom.

Men bortset fra det ønsker jeg alle en vidunderlig fredag! 😉
Og jeg weekend-hygger i øvrigt på Instagram: @mmleilange