IMG_2997.JPGJeg tror, jeg er online lidt for meget i det daglige … (Indsæt selv smiley, der græder af grin, jeg må ikke lave emojis for min WordPress-app).
Vi har været lidt lagt ned herhjemme de seneste par dage, og i dag har jeg modtaget ikke mindre end fem bekymrede og velmenende henvendelser fra bloglæsere, der spørger til mit velbefindende, fordi jeg ikke har været aktiv på hverken blog eller de sociale medier de sidste tre dage. Tusind tak for tanken! Men vi har det nu ganske okay – efter omstændighederne. 🙂
Krapylerne har begge haft over 40 i feber, og jeg har selv været nede og bide lidt i grønsværen, så jeg har nok mere eller mindre bevidst trukket stikket til min ellers højtelskede, digitale parallelverden. Jeg har fået læst lidt Se & Hør og har set Netflix på sovesofaen i stuen, og jeg har været træt som et cykelpostbud efter en dobbeltvagt på Bornholm.
Men krapylerne er altså, trods den høje feber, som heldigvis har lagt sig igen, satme bomben for tiden! De gør de mest grineren ting, og de virker mere og mere som små folk og mindre og mindre som kaniner. De kravler på, piller ved, river i og råber ad alting, og jeg har officielt opgivet at bo pænt de næste 2-4 år. Men jeg kan grave det!

Lige nu leger de med en spillekonsol til Jons X-Box One, mens Jon laver mad, og jeg chiller i sofaen. Det ligner forstadsidyl, omend jeg lige har hørt rådhusklokkerne i baggrunden.
I morgen planlægger jeg at vende tilbage til verden, idet Jon har givet mig forpremiere-billetter til TAKEN 3 med Liam Neeson! Jeg elsker alle film, som indeholder hans irske ryst og en pistol! Så i morgen aften sidder Verdens Sejeste Farmor vagt over mine sovende spektakler, mens jeg gyser og spiser alt for dyr bland-selv-slik i Imperial med min søster. It will be grand!

Jeg beklager radiotavsheden! Jeg lover snarligt at vende tilbage med en masse frisk krudt i kamrene og fornyet energi.
Jeg ønsker jer alle frie luftveje (særligt næsebor), hostefri vejrtrækning og kropstemperaturer indenfor normalområdet. 😉