IMG_2977.JPGJeg har de seneste par måneder haft en snigende fornemmelse af, at mine børn ryger. Jeg tror simpelthen, at de står op 20 minutter inden, de vækker deres far og mig, og så laver de sig hver en kop kulsort kaffe og deler en pakke røde Kings.
Så vækker de os imellem klokken 5.30 og 6.30, og vi når lige at skifte deres natble og lave morgenmad, og BOOM! Så er der bonus i begge bukser! Med nærmest militærisk præcision 20 minutter efter, at den første ble er skiftet. Hver morgen! Det minder mig fuldstændig om de veninder, jeg havde i tyverne, som legede parisiénner, så stort på kostpyramiderne og aldrig indtog andet end mokka og smøger inden kl. 14. Og efter en sådan cocktail resolut fik en ubændig trang til enrum…
Jeg må se at få installeret et nanny-cam, så vi kan komme til bunds i denne sag. 😉

Resten af formiddagen går her i huset med, at jeg eller Jon (den af os, der tabte sten-saks-papir og altså ikke fik et par timer mere i ægtesengen) ligger på ryggen på legetæppet med en pude under nakken og lader os betræde, befamle og babyslappe, indtil det er tid til deres første lur. Jeg har prøvet at bruge morgnerne på at få ordnet vasketøj, spist morgenmad eller vaske op efter deres havregrød, men det nytter ikke noget. Efter at have sovet 11-12 timer i deres egne senge, vil krapylerne æltes, og hell, det vil jeg egentlig også gerne. Hugo er begyndt at snave ivrigt med åben mund. Vådt, men meget velment. Og Berta giver nogle store babykram.
De to ting kan NÆSTEN gøre det op for de mange nakkehår, de når at hale ud i løbet af en morgen. 🙂