10565971_10153122838591886_445960505_n

Vigtig info: Når man fotograferes i bikini eller undertøj, skal man ALTID stå på tæer. I hvert fald, hvis man er kortbenet. Prøv det! 😉

Indlægget er lavet i samarbejde med Triumph.

I morges, mens dagen endnu var spæd, og byen arbejdede på at gnide søvnen ud af øjnene efter torsdagens brandert, kom jeg cyklende op ad Strøget (der var ingen mennesker, ellers trækker jeg altid. Næsten.) på mit røde lyn, som jeg parkerede foran Triumph-butikken. En fordel ved at have en rød cykel er i øvrigt, at den er enormt meget nemmere at finde, end når man som alle andre har en sort én.
Selvom klokken knap var rundet ni, og butikkerne stadig lå tyste hen, fik jeg lov at komme ind i Triumph! Vi havde nemlig en date. Sådan én, som kræver frækt undertøj …

Jeg har nemlig som én af de allerførste fået lov at lægge mås til Triumphs nyeste shapewear-kollektion, som rammer gaden i slutningen af februar. Jeg har tidligere her på bloggen sværget troskab til netop shapewear. Spanx har reddet mangen tøjkrise, jeg har haft, efter at Hugo og Berta forlod min bule og efterlod den lidt bulet.
I de seneste to måneder har jeg jo imidlertid fundet mig en slyngveninde i Lotte Arndal, hvorfor flere af mine buler er blevet rettet ud, men det betyder ikke, at man ikke kan have lyst til at give hele balladen et løft engang imellem!
Jeg har det med shapewear som med makeup. Nogle gange er det totalt unødvendigt, og andre gange, hvor man gerne vil give den en tand ekstra, eller hvor man føler sig lidt most eller mast, kan det føles helt fantastisk at tilføre det hele lidt ekstra.
Jeg var i starten lidt i tvivl om, hvorvidt jeg turde vise billeder fra prøverummet her på nettet, men så kom jeg i tanke om, at vi efter de her billeder ikke længere har nogen hemmeligheder for hinanden på dette domæne. Hæhæ.

10965772_10153122838896886_640505389_n

Først blev jeg målt op, så Marianne, som er en af shoppens formgivningseksperter, kunne finde den rette størrelse til mig. Og som I kan se på billedet herover, var det ret hyggeligt! Hun ved præcis, hvad hun laver, finder den rette størrelse med det vuns, og så har hun håndteret damer i alle størrelser. Hun fortalte levende om, hvor meget, hun elsker at se det udtryk, kvinder får, når de kommer ned i noget shapewear, der passer perfekt. Ryggen bliver rettere, smilet bliver bredere, solen skinner lidt mere!
Triumphs sæt er skridtet op fra Spanx, som ganske vist er effektivt, men også har en kedelig lighed med de kæmpetrusser, Bridget Jones relativt ufrivilligt afslører i den første film. Triumphs kollektion har det fineste blondeblomstermønster, og der er altså nogen, der har tænkt sig godt om, for de formgivende egenskaber er altså gemt i blonderne! Det vil sige, at der ikke er nogen stivere, syninger eller andre ting, som afslører, at man ikke blot er skabt, som undertøjet for én til at se ud. Epic win!

10719557_10153122838746886_228378889_n

Jeg prøvede en underkjole-sag, som fik mig til at føle mig som en farlig mis (og her vil vi naturligvis lige starte med at beklage rodet i baggrunden …)! Den har jeg tænkt mig at hoppe i på søndag, når jeg skal med Jon til Robert-festen (Jeps, denne weekend er en sand prisfest). Udover den skal jeg have verdens smukkeste Elise Gug-kjole, og jeg vil elske at tøffe rundt og vide, at jeg gemmer på en endnu kækkere hemmelighed under pailetterne! Jeg er vild med, at det her shapewear får mig til at føle mig MERE sexet i stedet for mere “spændt ind”. Det er behageligt at have på, og det runder lige hofterne af, selvom man måske ikke har de største depoter i hele verden, så man ikke skal bekymre sig om, hvordan kjolen falder, eller hvilke syninger, der ødelægger helhedsindtrykket.

Mit favoritsæt er altså det, som ses på billedet øverst, og som jeg også smed på Instagram. Jeg ved ikke, om højtaljede trusser mere er noget, vi kvinder elsker, end de egentlig falder i mændenes smag. Min er for eksempel ikke til det. Men jeg føler mig som en diva fra 50’erne, og så giver det lige min talje lidt mere ‘hveps’…

Dette indlæg er i øvrigt skrevet, mens jeg spiser foie gras på Bar Central i Indre København. De spiller fransk klimtemusik, og jeg føler, jeg er med i en Woody Allen-film på den allerbedste måde. 😉

Indlægget er lavet i samarbejde med Triumph.