IMG_3094.JPGJeg var satme i biffen i går! Det skal jeg lige love for! Desværre kom vi så sent, at vi ikke nåede at købe snolder, men vi sad helt perfekt midt i Imperial, og vi hyggede os så meget, min søster og jeg, at vi fik skæld-ud på en yderst ‘far er sur’-agtig måde af vores sidemand, som var i hvert fald 5-6 år yngre end os begge to.

Min svigermor (Gud velsigne hende) kom jo forbi for at passe krapylerne, mens jeg så tju-bang-film, og så snart, hun trådte over dørtærsklen herhjemme, sagde hun: “Den film, I skal se, er enooormt dårlig! Det har jeg lige læst i et blad!”
Men det slog ikke Fie og mig ud. Jeg havde læbestift på for første gang i månedsvis, og arm i arm svansede vi ud i Vestergade, over Rådhuspladsen, forbi Palads og ind i Imperial.
Den store sal var fuld af mennesker, og vi satte os på vores pladser på række 16 midt for, og det glæder mig at fortælle, at vi var underholdt fra ende til anden! Så underholdt, at vi hvinede og skreg, bed negle og krydsede fingre. Jeg forstår ikke, at man kan have noget som helst negativt at sige om den film, jeg synes, den er perfekt! 😀
Nævnes skal det så også i den sammenhæng, at jeg var morderligt fan af TAKEN. Den første, altså. Også den anden! Men faktisk er jeg gladest for 1’eren og 3’eren.
Det eneste, jeg ikke forstår, er, hvordan Liam Neeson gang på gang kan slå så mange politifolk, bodyguards og nogle gange bare civilister, der kører rundt på motorvejen, ihjel og alligevel aldrig få så meget som et rynket øjenbryn af politimesteren, når sagen er afsluttet? Den var forhåbentlig aldrig gået IRL. 🙂

Dagen i dag er gået med gentagne forsøg på at få mad i mine børn. I særdeleshed Hugo lider for tiden af spisevægring – eller også er han bare ude på at fornærme mig – for alt, jeg giver ham, bliver sendt retur med en nederdrægtig vrængen på næsen som var det hestepærer i eddike, jeg serverede for ham.
Det eneste, jeg har kunne få i ham i dag, er lasagne på glas. Gud bedre det, den virker hver gang. Man kan tage MM ud af pløjemarken, men hendes afkom er alligevel proletarer! 😀

I aften skal Jon til Østerbro og skabe sig tosset as per usual. I morgen skal Kirsten Lehfeld overtage Ole Testrups rolle i De Tre Musketerer. Det er alligevel casting ud af boksen, synes jeg, og jeg vil så gerne nå at se en af de forestillinger, hun spiller med i.
Jeg skal bruge aftenen på at flade ud på sofaen og overvejer endnu en omgang Freitags-Fragen!
Er der stemning for det? Hvis ja, stem da gerne i i kommentarfeltet.

Med ønsket om en dejlig fredag, en rolig Dagmar, hjertelige tanker til Paris og en god weekend til alle. <3