10719251_10153117149006886_1610530232_nDet er jo ingen hemmelighed, at jeg på fredag vil deltage ved arrangementet Modeblogprisen 2015 med den stolte titel som ‘nomineret’ limet på ryggen. Det er faktisk så lidt en hemmelighed, at jeg har skrevet det med kapitaler både hér på domænet, på min Instagram og min facebook. Jeg er stolt! 🙂
Og i dag skal jeg altså en tur i Lorry og tale om netop det.

Jeg modtog i sidste uge en invitation på email til at komme og tale lidt om min nominering i deres reginale TV-udsendelse. Jeg har en gang ved tidligere lejlighed talt om bloggen i samme TV-program (se det her), og straks kom jeg i tanke om, at de i deres ventelokale serverer colaer og scones. Så det er selv sagt et genbesøg, jeg ser frem til med glæde.

Jeg ved ikke rigtigt, hvad vi skal sludre om sådan præcist, men jeg ved, at de lægger makeup på mig inden. Det er sgu da meget pænt af dem.
Hvis man er typen, der arbejder på deltid, er på barsel, eller arbejder et sted i hovedstadsregionen, hvor der er TV, så kan man se indslaget, når det bliver bragt kl. 15.30. På TV2 Lorry. Ellers kaster jeg det også op her på bloggen senere i dag.

Man kan stadig nå at stemme på sin yndlingsblog (hvis den da er blandt de indstillede) til Modeblogprisens Læserpris her. Min blog er aaaallernederst. Hvis det skulle være. 😉