Et før-billede af undertegnede uden makeup til venstre - og et drømme-efterbillede til højre. ;-)
Et før-billede af undertegnede uden makeup til venstre – og et drømme-efterbillede til højre. 😉

Indlægget er lavet i samarbejde med SWISS CLINIC.

Cara Delevingne har ikke levet forgæves!
Jeg er selv født med store, fede øjenbryn. Som barn havde jeg sågar et uni-brow, som ganske uskønt var sammenvokset midt på næsen, men det har mange års plukkeri heldigvis sat en stopper for. Siden er jeg blevet glad for at få formet og farvet bryn med et par måneders mellemrum. Hver gang, jeg har fået det gjort, ser mine bryn alt for smukke ud, og det virker som om, jeg har fået en ansigtsløftning. Når mine bryn er ordnet, føler jeg ikke det samme behov for at bruge makeup til hverdag.

Men efter at have fået dem vokset, plukket og thread’et (en særlig teknik, hvor man anvender sytråd til at hale brynene ud) og farvet en del igennem de forgangne år, har jeg mistet en masse af mine hår i brynene. De er blevet tyndere og meget mere sølle, hvilket ærgrer mig, for så er jeg nødt til at sminke dem, og det kunne jo være fedt at slippe for.
Derfor har jeg længe gerne ville prøve sådan en brow-serum, som skulle sætte fut i gamle hårsække og gøre brynene tykke og bushy igen på ny! Jeg har engang prøvet en lignende serum til vipperne med stor succes, så da jeg fik lov at teste SWISS BROWS skreg jeg ‘JA!’ med det vuns!
Produktet er udviklet i Schweitz, og serummet, som altså er en behandling og ikke et makeup-produkt, indeholder kun naturlige ingredienser og altså ingen prostaglandiner, og det er ikke testet på dyr. Selvfølgelig. Ifølge løftet fra SWISS CLINIC skulle jeg kunne se resultatet allerede om få uger, og serummet skal bruges en eller to gange om dagen.
Jeg er begyndt her til morgen, så nu må vi se, om jeg når at ligne Brooke Shields, inden januar er omme. Der er dokumenteret effekt, så odds’ene taler for det!
SWISS CLINIC sælger også sager til fjernelse af rynker, hvidere tænder, længere øjenvipper og klarere øjne, men jeg tænker, at nu starter jeg lige med brynene, og så må vi se på resten af facaden i andet hug! 😉

 Sådan her  så mine bryn ud på min bryllupsdag, dengang de stadig var fine og bushy. Sådan gad jeg godt at have dem til at se ud igen, så det er altså håbet!

Sådan her så mine bryn ud på min bryllupsdag, dengang de stadig var fine og bushy. Sådan gad jeg godt at have dem til at se ud igen, så det er altså håbet!

Hvis nogen skulle have lyst til at joine mig i denne Delevingne-januar-challenge, så kan SWISS BROWS altså købes her! Det koster 695 kr. for 3 ml. Jeg offentliggør gerne jeres før og efter-billeder her på bloggen sammen med mine egne, hvis man skulle mod på det! 🙂

Sådan ser produktet ud! :-)
Sådan ser produktet ud! 🙂

SWISS BROWS (og andre spændende produkter) sælges på swissclinic.dk med gratis fragt og garanteret resultat. Lige nu giver de 500 kr. rabat, og man betaler kun 895 kr. for 5 ml (normal pris 1.395,-) bestil her.

Indlægget er lavet i samarbejde med SWISS CLINIC.