Facebook-20150121-075145Jeg vil rigtigt gerne spise flere grøntsager. Det vil jeg altså gerne!
Jeg synes bare, kød smager bedre. Og chokolade… 😉
Men Lotte Arndal ved alt, så derfor gør jeg mit bedste for at slå antennerne ud, når hun prædiker, og i min retninger tales der altså om flere grøntsager!

Derfor gik jeg forleden på Joe & the Juice for at prøve mig en grøntsagsjuice i forsøget på at snyde lidt mere sundhed i mig selv. Inde i butikken mødte jeg ganske lig mine fordomme to unge, flotte mænd, som begge to havde “patches” op og ned ad begge arme i alverdens flotteste farver. Og de havde også begge to skrabet håret mega-stramt tilbage med voks (og hårlak…?) i hver sin elastik midt på baghovedet.

Jeg spurgte, om jeg måske kunne få en gulerodsjuice med lidt appelsin i, og den ene af de to Joes svarede prompte, at de desværre slet ikke havde nogen appelsiner.
“Ikke nogen appelsiner?” spurgte jeg mistroisk. “En juicebar uden appelsinjuice? Men hvorfor?”
“Det er alt for dyrt”, svarede den ene Joe. “Man skal jo bruge op mod 5 appelsiner for at fylde et af de store glas!”
Jeg kiggede op på prislisten og erfarede, at en stor juice koster 50 kroner. Fem appelsiner koster for os civilister i omegnen af 10 kroner i Netto, og jeg tænker, at Über-Joe må købe den slags engros, så højt sat koster det ham måske syv-otte kroner at lave et glas appelsinjuice, som han så kan sælge lystigt videre for en halvtredser og derved altså score en avance på to-treogfyrre kroner. Men det er ikke nok for Über-Joe, tilsyneladende!
Det er da vildt!

Jeg må sige, jeg er lige dele forarget og imponeret, for her i byen er der efterhånden flere Joe & The Juice-barer i gaderne end der er hipstere på Dronning Louises Bro i de lune forårsmåneder, og det siger ikke så lidt. Og jeg indrømmer da også blankt, at min gulerodsjuice med æble og en lille smule ingefær (den slags hører egentlig KUN hjemme i en ginger/passion!) smagte ganske overraskende godt.

Dagen i dag er gået med cafétur, mens ungerne sov i barnevognen udenfor. Det er første gang, jeg har vovet at løfte grebet fra Bugaboo’en, mens de lå i den, men jeg formåede også at få skubbet vognen helt op til vinduet, så jeg næsten kunne se ånden fra deres bittesmå næser på glasset. Jeg tænkte, at der nok ikke var nogen, der ville stjæle et sæt tvillinger, da folk jo alligevel har så travlt med at fortælle mig, hvor hårdt, jeg har det. Så det vil de nok ikke overtage, hehe. 😉

Lige nu er Jon på krigsstien på Østre Gasværk, mens jeg dypper jordbær og bananer i chokolade og ser Luksusfælden med hele stuen fuld af stearinlys. One woman romance, I love it!

Jeg håber at møde (og kramme, hvis jeg må) nogle af jer til eventet hos VILA i morgen?
Læs om det her.

Og pssst …: Husk, at man meget gerne må følge med på Instagram også, hvis man har lyst: @mmleilange 🙂