Facebook-20150117-110911Det kan godt være udfordrende at være hjemmegående blogger, når man har to syge krapyler, som bruger hele aftenen på at falde i søvn, hvor man plejer at hygge sig med at komponere indlæg. Og det er herre-synd for dem, for det kan være svært at forklare babyer på elleve måneder, at det nok skal gå over, når de har ondt i halsen. Men når man er så nemme til hverdag, har man sgu også sparret sammen til at være besværlige, når man er syge, så der er no hate.
Ungerne har i øvrig en alder i øjeblikket, hvor de ikke gider putte. De vil gerne sidde på skødet, men så har de gang i alt muligt på samme tid, kravler, spiller klaver, giver sherifstjerner eller lignende. Så jeg kan godt finde på at snige mig ned til dem i deres babysenge, mens de sover, og nasse lidt nus, uden de opdager det. <3

I dag, mens mine to baby-helte sov lur i barnevognen, røg jeg sgu på udsalg! Jeg passerede tilfældigvis butikken i Vognmagergade, som både har Baum und Pferdgarten og Bruuns Bazaar, og til min store begejstring var der ingen trin op til indgangspartiet. En forhindring, som i det forgangne år ellers har kostet mig mange gode tilbud, og som har gjort mig til stamkunde i Magasin. Som alle ved.
Men der var altså 50% rabat på alle (!) deres AW-varer, og de hang pænt, og butikken så lige så lækker ud, som den plejer – slet ikke udsalgsramt på Bilka-måden, som det er tilfældet mange steder for tiden.
Jeg stillede Bugaboo’en fra mig udenfor prøverummet of hoppede i de fineste bukser i den helt perfekte Marrakech-røde nuance og fandt en, hvis jeg selv skal sige det, fandt perfekt top til. Så nu mangler vi bare, at Marrakech skruer op for charmen og varmen fra de 14 grader, de ligger og roder rundt med dernede i dag, til gerne en 18-20 stykker, inden vi damper af om 18 dage.

I aften er min ægtemand på druk, og i morgen, hvor han har fri fra job, skal han gudhjælpemig til en noget forsinket julefrokost, så jeg har frivilligt taget nattevagterne i disse dage. Jeg satser på at sparre sammen til en ordentlig omgang nakkemassage i den anden ende.
Livet er sgu godt for tiden! Jeg går lidt og ser tilbage på året, der er gået. D. 24. januar er det et år siden, jeg startede bloggen her, og d. 23. februar er det er år siden, at Jon og jeg blev forældre til det, der nogle gange virker som utroligt mange børn. Og de trækker stadig vejret, og jeg har aldrig været mere forelsket i min mand.
Det er da nok til, at man burde skåle med sig selv i en gin/tonic her på sofaen, under dynen foran ‘Julie vs. Julia’ på TV3puls.
Det vil jeg sgu gøre! De må hermed have mig undskyldt. 😉
Hav en dejlig weekend!