10965792_10153144531286886_676095003_nDet kræver nogle gange lidt rygrad at være blogger, skulle jeg så hilse og sige.

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com

Okay, jeg ved godt, det lyder utroværdigt at skrive i et sponsoreret indlæg, men ikke desto mindre er det sandt: Jeg har lige købt kjolen på billedet øverst.
Jeg skulle til at lave dette indlæg for Nelly.com og surfede lidt rundt på siden for at få inspiration, og før, jeg havde set mig om, havde denne satan sneget sig ned i min virtuelle indkøbskurv, mine strømpefødder havde sneget sig over gulvet og havde hentet min pung henne i min taske, mine forræderiske fingre havde tastet både kortnummer, udløbsdato og de der tre cifre fra bagsiden, og om 1-3 dage er jeg en kjole rigere! Jeg lover at bevise det så snart, jeg kan. 😉 kjoFind denne farligt fine Filippa K-sag lige her.

Jeg er for tiden lidt hængt op på tanken om, at jeg fra d. 1. marts skal starte med at sidde og lege voksen på Verdens Smukkeste Fælleskontor inde i Town House i Pilestræde. Der er så pænt, at jeg er nødt til at have en helt ny garderobe!
Det var også lidt derfor, at jeg købte de “praktiske” stiletter i går. Jeg fik sådan et billede af mig selv, der trippede rundt og drak vand af krystalglas, mens jeg skriver på min bog og griner af en vits, en anden fra kontoret har fyret af og takker ja til et stykke Daim islagkage. (Som ikke feder. Det er min dagdrøm).
I de her dagdrømme er det sjovt nok altid sommer, og jeg har masser af tid til at barbere ben om morgenen, tilsyneladende. Men jeg fortryder nu ikke kjolen, den er sådan én, man sagtens kan dresse ned med et par slip-ons (Thank GOD at de er på mode igen til sommer, for det er jo verdens bedste og nemmeste sko at tage på) om dagen og op med stiletter om aftenen. Jeg ved, vi bliver the bestest of friends!

Hermed kommer der lidt mere dagdrømmeri om, hvad jeg godt kunne tænke mig at købe til kjolen. 😉

skoHvis der skal være fest, ville disse sko være mega-fine. Meget a la dem, jeg købte forleden, bare til en tredjedel af prisen. Damnit!

skotsj
Som jeg vist tydeliggjorde på Instagram forleden, har jeg en flamingo-obsession (hvis man undlader en bindestreg i det ord, ser det virkeligt underligt ud, og derfor tænker jeg, at denne bomber-jakke vil være særdeles vellykket. OG så er den på halv pris lige nu og fra Maison Scotch!

lakHende, der ordner mine negle (en sjælden gang imellem) synes, jeg er dødkedelig, men jeg er altså mest til nude negle. Så ser de rene og pæne ud uden alt for meget ballade. Og den her fra Max Factor holder godt.

sliponsDisse slipons koster kun 229 kr., og så er det jo næsten spild at lade være. De fås også i en farligt fin rosa, men den går nok ikke til kjolen. Men måske til et par jeans …..

brillerOg selvfølgelig skal der et par dyre solbriller som disse fra YSL til at finpusse værket. Det bliver absolut awesome! 🙂

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com