10984921_10153134775776886_959628561_nJeg kan ikke holde ud at tænke på, at vi skal hjem i morgen, så det lader jeg være med. At tænke på, that is. Rejse hjem er vi nok nødt til, desværre, idet Jon skal på arbejde mandag, og den eneste grund til, at vi lejede en privat villa med pool var, at vi kun skulle være af sted i fire dage. Havde vi nappet en uge, ville det nok have været på et af værelserne i stedet. 😉

Jeg har en tanke om at lave et lidt mere uddybende blogindlæg om vores bette tur efter hjemkomsten, da jeg er totalt på røven over, hvordan Marrakech bare har åbnet sig for os som en stiv teenager.
Sidst, jeg besøgte byen, rejste jeg ganske mutters, hvilket var spændende – men til tider også en kende overvældende. Jeg havde troet, at mega-Bugaboo’en ville gøre os til udsatte mål for diverse sælgere, men faktisk har krapylerne fungeret som verdens mest nuttede afledningsmanøvre. Langt de fleste hardcore handlende i souk’en har haft så travlt med at smile og vinke til vores blonde børn, at de bare har ønsket os tillykke med vores held udi forplantningens forunderlige verden og glemt at prakke os varer på.

Vi fandt aldrig det helt perfekte gulvtæppe, men til gengæld slog glimmergåsen i mig flikflak i en lille shop, hvor jeg fandt de fineste armbånd med glimtende perler og små guld-Khamsa-hænder. Jeg købte en røvfuld til mig selv og nogle stykker til nogle veninder, der er ravne for den slags i nogenlunde samme gear, som jeg er.
… Og efter frokosten, som vi indtog på en terrasse i anden sals højde, så vi kunne høre minareterne kalde til bøn én efter én (de følger solens bue, så de starter ikke samtidig), gik jeg tilbage og købte en stak mere! Jeg tænkte, jeg deler jo smykkesmag med en del af jer her på domænet. Det fandt jeg ud af, da jeg solgte ud af mit smykkeskrin (det hele forsvandt på en weekend), så jeg påtænker at sælge dem, jeg ikke selv kan gå med (min arm er trods alt ikke to meter lang), og som jeg ikke har reserveret til gaver.
På den måde kan jeg også tjene en lille skilling til rejsekassen, og så kan det være, Hr. Lange bliver lettere at forhandle med næste gang, jeg forelsker mig i et hotel, der er udenfor vor normale prisklasse. 😉 Men mere om det i løbet af weekenden.
10984888_10153134746691886_703723410_n (1)Netop nu har Jon taget den sidste dukkert i poolen, krapylerne underholdes af Baby Einstein, inden de om en time skal spises af og lægges til hvile i klapvognen, så deres far og jeg kan indtage feriens sidste nadver i restauranten. Bagefter har Jon en drøm om, at vi ser en film på iPad’en, inden vi falder i søvn i vores seng, som i øvrigt er tre meter bred, foran pejsen, der sørger for, at rummet er lunt hele natten. Det er bare så Nordafrika-agtigt, altså, og jeg er tumpet med det!

Med ønsket om en fredelig, fræk eller forskruet fredag, alt efter, hvad man er til. Jeg opfordret til utugt, kampdruk og fortrydelser som altid! 😉

Pssst …: Det er ved at være sidste chance for at deltage i konkurrencen om Lotte Arndals fitness-bog. Deltag her, hvis lysten melder sig.