I skrivende stund befinder jeg mig i en stopfyldt flyvemaskine med kurs mod Marrakech. Hugo sover på min venstre arm, så jeg skriver med højre. Han er verdens smukkeste menneske, når han sover, Hugo. Vitterligt!

Jeg kan desværre ikke sove med, omend lysten er der, da vi stod op kl. 4 i morges, idet maskinen også rummer uendeligt mange andre småbørn, som ikke sover, men råber. Eller sparker ind i ryggen af mit stolesæde. Men jeg er ligeglad, det gør mig bare endnu mere stolt af og lettet over Hugo og hans cute søster, der lige nu simultant charmer naboen og ser Baby Einstein på iPad.

Nuvel. Nu, jeg sidder her, vil jeg lige forsøge at diske op med lidt tilfældige fakta om undertegnede. De gled jo overordentligt let ned i sidste uge. 🙂

Jeg elsker Norwegians mobile bredbånd, men forbindelsen er desværre ikke stærk nok til, at jeg kan pryde dette indlæg med et foto. Jeg tager revanche og spammer for vildt fra Marrakech!

Here goes:
1. Jeg elsker en rugbrødsmad med makrel i tomat, men jeg hader lugten af selvsamme. Så snart, jeg har spist min rundn’ommer, må jeg straks børste tænder, vaske op og spritte fingre.

2. Jeg har været begyndende gråhåret, siden jeg var 23.

3. Jeg kan ikke røre ved skumgummi. Kan! Ikke!

4. Første gang, jeg slog en vejrmølle efter ungernes exit, tissede jeg i bukserne.

5. I gymnasiet havde jeg en liste bag i min dagbog med navnene på de drenge, jeg havde kysset, samt dato for bemeldte snav.

Vi når desværre ikke mere i denne omgang, for nu er frugten af min kærlighed vågnet. I hvert fald den halvdel, som jeg er ansvarlig for på denne flyvetur. 🙂 Jeg skylder fem facts!

Med ønsket om en dejlig tirsdag!
Jeg nåede at se solen stå op netop i det nu, som vi forlod landingsbanen, og det tegnede til at blive en smuk og solrig dag i København.