jjDet er lørdag aften, naboerne holder fest, min svigermor er kommet hjem efter en måned i Indien (og i gave har hun købt mig en Karma Sutra-bog. Awkward!).
Jeg sidder ved spisebordet og nyder synet af hende og min smukke mand, som sidder i vores grimme sofa og griner af en film. Jeg har valgt den fra, da jeg vil i seng så snart, dette indlæg er udgivet. Jeg glæder mig nemlig alt for meget til i morgen til at kunne holde mig vågen længere …

MINE UNGER FYLDER NEMLIG 1 ÅR PÅ MANDAG!
I den anledning har vi inviteret den nærmeste familie til fødselsdagsfest i morgen, søndag, i et festlokale, der tilhører den andelsforening, ungernes faster og onkel bor i.
Jeg var i eftermiddag en tur i Tiger, og jeg har aldrig brugt så mange penge i den butik, som jeg gjorde i dag … Jeg har købt flag, og jeg har købt guld-pap-tallerkner, jeg har købt sugerør med små dyr og frugter på, og jeg har købt vimpler, glimmer, glitter og ballade!
Hugo og Berta forstår givetvis ikke en krone af, hvad der kommer til at ske i morgen. Men det gør jeg! Og jeg er så vanvittigt stolt af dem, og jeg glæder mig helt tosset til at få gæster på besøg og se dem fejre mine små opfindelser! Og krapylerne er for tiden (det meste af tiden) i deres livs bedste humør, og måske er det takken for, at de har måtte trækkes med mig i stort set alle deres vågne timer det seneste år, men de er helt pjattede med fremmede. Så jeg er sikker på, at de vil trisse rundt og kaste om sig med deres små semi-tandløse smil og sole sig i opmærksomheden (de ér vel nu engang børn af en skuespiller).

Vi skal bruge eftermiddagen på at spise kage, mere kage, endnu  mere kage og lidt chokolade. Der kommer til at være store kager, små kager, kager med pynt og kager med bær. Charlie og hans chokoladefabrik ville være misundelige som klassekammeraterne til ham knægten fra USA, der fik overtalt en Victoria’s Secret-model til at tage med ham til prom! Berta skal sågar have strutskørt på! Åh, hvor jeg glæder mig!

Med ønsket om en dejlig lørdag aften og naturligvis søndag, ligeså.
Hvis man vil, kan man følge lidt med i løjerne på min Instagram: @mmleilange. Eller lad mig sige det på en anden måde: Hvis man ikke gider finde kager og glasur, små fødselsdags-pynte-dimser og næsten et-årige krapyler i festtøj i sit søndags-insta-feed, så unfollow mig inden i morgen. 😉

Nat-mys fra Vestergade. <3