09Det er vist ingen hemmelighed, at krapylerne havde fødselsdag i mandags, og TUSIND MANGE TAK til alle jer, der har taget sig til at ønske mig tillykke med dem! <3
Jeg elsker alle hilsnerne! 🙂

Vi fejrede jo deres fødselsdag i søndags, vi havde lånt min svigerinde og svogers andelsforenings festlokale, og jeg havde tømt en Tiger-butik! Jeg har ikke været i Tiger i et år, for det er ikke muligt med en dobbelt-Bugaboo, så da jeg endelig fik chancen, gik jeg bananas! Hvor kan man måske ellers købe en regnbuestribet papir-luftballon?! Ja, jeg spørger bare! 🙂

Den store lagkage med chokolade, creme og bær til den store guldmedalje blev leveret af Sweet Brasil, de smukke cupcakes med navne og glimmer fik vi af Chicalicious, og de små Scrabble-chokolader var lavet custom made af Choko Choko Yeah.
Hele baduljen kan anbefales, og hele baduljen blev spist … Krapylerne spiste to cupcakes hver (det er første gang nogensinde, de smagte sukker, og jeg blev ved synes helt sikker på, at det ér mig, der er moren …).

Jeg vil efterlade jer med en spandfuld billeder, for de siger jo som bekendt mere, end jeg kan nå på en aften. Og det siger heller ikke så lidt. 😉

07

 

01

03

10

08

11

12

11008931_10153168275936886_1200854293_n

14

16

15

02