(null)Det her var verdens ubetinget bedste idé!
Jon og jeg er normalt lidt nogle nærigrøve. Det er en ret god idé ikke at være alt for splashy, når man er gift med en skuespiller, da den folkegruppe jo har ualmindeligt svingende arbejdstider. Den ene måned tjener han monsterkassen, og den næste tjener han ingenting. Derfor har vi altid, i den tid, vi har haft fællesøkonomi, været dygtige til at beherske mådehold og ansvarlighed.

Men en gang imellem slår vi gækken løs!
Og da vi fandt ud af, at der ville være præcis seks dage imellem Jons sidste arbejdsdag på Østre Gasværk og hans første på Bellevue, blev vi enige om, at familiens første fælles udenlandsrejse skulle finde sted. Jeg har tidligere befundet mig i Marrakech i februar og ynder dette rejsemål, og for denne gangs skyld fik jeg min kære mand overtalt til at kaste nogle stakater efter hotellet.

(null)
Til inspiration kan jeg fortælle, at jeg, mens han var på arbejde, udvalgte mig hotellet på nettet og systematisk dagen igennem mobilspammede ham med fantastiske billeder af alskens idyl fra deres hjemmeside. Og til sidst bukkede han under.

Så nu er vi her! I ‘Private Villa 1’ på Hotel Les Deux Tours i det område, de kalder Le Palmerie, og vi har vor egen gårdhave med privat opvarmet pool, som tilhører vores 125 kvm store villa. Eneste anke er, at gårdhaven er fuld af yderst æstetiske, hvide småsten – men det er meget svært at forklare krapylerne forskellen på dem og rosiner, hvorfor de ved en hver given lejlighed propper dem i løgnhalsen. Det bemærkede vi overfor det vanvittigt søde personale på det ikke for tiden særligt belagte hotel, så om en time flytter hele familien Lange til ‘Private Villa 3’, som har græsplæne i stedet for småsten og i øvrigt også sol i stedet for skygge om eftermiddagen. Purely awesome!

I går gik vi de små otte kilometer ind til byens største markedsplads, og jeg har aldrig oplevet krapylerne være i bedre humør. De smilede til alt og alle, og alt og alle smilede tilbage. Og så smilede vi.
Om aftenen giver vi dem aftensmad i villaen og putter dem i klapvognen, hvorefter vi tager dem med op på hotellets restaurant, og her ligger de så og snorkbobler i et par timer, mens vi fylder os med tagine og oliven.

Jeg nyder og elsker hvert eneste sekund af vores tid hernede, selvom vejret ikke i dag har været helt, som man kunne have ønsket sig. Men mine ankler er bare, handskerne ligger i skuffen og jakken hænger i skabet, og så længe det ikke regner, og mine bysbørn kan få deres kravler på under åben himmel for once, er jeg lykkelig! Og i dag ser ud at at blive dejligt lummer!
I eftermiddag vil vi prøve at prutte os til en god pris på et nyt gulvtæppe til stuen af den slags, der koster omkring 8.000 kr. derhjemme. Men udfordringen er, at vi ikke vil give over 1.000. Så må vi se, om marokkanerne kan stå for mine jyske talenter! 😉
MM! <3

(null)
Nettet driller, og tiden til onlineaktiviteter er knap, men jeg små-spammer på Instagram, hvis det kunne friste: @mmleilange

Mynte-te og figner i massevis fra en glad, glad MM. <3