10997153_10153159059871886_1584200612_nJuhuuu, jeg skal sidde dér til venstre og se ud som en af dem til højre! 😀

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com

I går var jeg oppe i Town House, som er navnet på min fremtidige arbejdsplads – fælleskontoret i Pilestræde. Jeg sværger, der er så god karma deroppe, det bliver det sygeste hit! Lokalerne ligger på første sal, men jeg hankede da bare op i begge krapyler og bar dem op ad trappen – én på hver arm (det er i sådanne tilfælde, at det virkelig giver mening for mig at dyrke fitness med Flotte-Lotte). Her fik jeg udleveret min nøgle, og min reaktion var meget lig Louis Litts, da han bliver udnævnt til Senior Partner i første sæson af SUITS.

Siden, jeg skrev kontrakt med de dejlige damer i Pilestræde, har jeg haft lyst til at forny hele min garderobe. Ikke fordi, de andre får mig til at føle mig underdressed – overhovedet!
Det er mere fordi, at tiden herhjemme naturligvis går meget op i krapyler – hvilket jeg jo elsker. Men nu har jeg siden december 2013 dagligt været iklædt joggingtøj, og de seneste måneder er vores stue blevet indtaget af et utal af farvede plastikdimser i varierende størrelser samt legetæpper, tumlepuder, børnestole og mad. Overalt. Op og ned ad alt. Seriously.
Desuden er jeg enormt træt af vores lig af en IKEA-sofa og ditto sofabord, men vi har besluttet at bruge vores overskydende dollarer på at rejse i år, så det lever jeg med.

Men inde i Town House er der så smukt! Og derfor vil jeg tillade mig at gøre mig umage derinde. Jeg har allerede prikket nogle af vores fine vaser på skulderen og lovet dem et nyt hjem på kontoret, og jeg har tænkt mig at tage mine (ja, det er sgu flertal!) blogpriser med derind også. Og så vil jeg have mine nye sorte stiletter boende under bordet, så jeg kan futte på arbejde i mine slipons og derefter skifte til de mere noble og så lege lækker i de timer, jeg er dér. Ikke for de andres skyld – blot for min egen. Og jeg glæder mig!

Derfor har jeg her fundet nogle kjoler, som jeg tror vil fungere som perfekt work wear, når mor Lange atter skal ud og bidrage til samfundet! De er behagelige at have på, man kan sidde ned i dem, de er neutrale i farverne, og så er de alle sammen ret budgetvenlige. Og så dutter de alle sammen også med et par nylonstrømper, hvis vejret ikke arter sig helt, som det gør i min dagdrøm … 😉

I øvrigt giver Nelly.com lige nu 20% rabat på alle køb over 500 kr. (for de penge kan man få en 2-3 stykker af de kjoler, jeg har listet nedenfor. A’hva’be’ha’r!). Man skal bare bruge denne rabatkode: NLYSPRINGTIME20.
Koden virker indtil d. 28. februar ved midnat.
Den gælder desværre ikke disse brands:
Elvine, Tiger, UGG Autralia, Prime Boots, Vans, By Malene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Carin Wester, Filippa K, Hunkydory, Denim & Supply Ralph Lauren, Parajumpers, Alpha Industries, BLK Denim og Dagmar.

06

Helt klassisk sexy secretary-kjole fra New Look. Den hedder T Space Dye og koster bare 229 kr. lige her.

03

Jeg har haft en kjole, der mindede meget om den her, men den fik jeg ødelagt, da jeg var gravid. Derfor skal jeg have en ny! Perfekt med røde læber og et par stiletter en fredag aften til cocktails, i øvrigt! Den hedder Regnal Dress og er fra Vila. Og så kan den erhverves for bare 299 kr. lige her.

05

Jeg troede lige, at Cecilie Copenhagens i øvrigt smukke prints havde slidt denne trend op sidste år, men det er vist absolut ikke tilfældet! Kjolen her er fra Just Female og hedder Rodeo Dress, og den koster 799 kr. lige her.

04

Nu har jeg jo ikke modellens babser, men jeg tror nu også, mindre kan gøre det i denne kjole. 🙂 Den er basic og lækker og har den perfekte længde, synes jeg. Og så koster den 179 kr. Altså, hvad mener I? Det er et FUND! Den kan købes her.

02Denne Rosinter Dress fra Samsøe Samsøe har jeg også maccet på igennem butiksruden nede i Købmagergade. Jeg synes, den er SÅ yndig! Jeg skal bare lige beslutte mig for, om mine ben er lange nok til den… Den koster 995 kr. og kan købes her.

01

Denne Kelly Dress fra Samsøe Samsøe er så fin i farven, og så er ærmerne lange – men alligevel tilpas stumpede til, at man kan se armbånd. I love! Og så er det lille kig til ryggen bare sådan en fin detalje. Kjolen koster 699 kr. og kan købes her.

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com