11004260_10153169920271886_107286372_nDer findes ikke noget bedre end ting, der er både nemme og lækre på én gang (bare spørg en hvilken som helst mand ved en bardisk en lørdag aften i byen, høhø). 😉
Jeg er typen, der bliver vild med noget mad, og så spiser jeg det non-stop, indtil jeg bliver dårlig af det.
Jeg har været ret glad for at spise havregrød om morgenen i mange år. Det var det, min mor lavede til os som børn, og det mætter godt og længe. Og smager dejligt.
Men da jeg startede hos Lotte, fik jeg at vide, at det ikke er så godt, da jeg skal have mere grønt om morgenen. Det er jeg ikke vildt god til, men nu har jeg altså fået denne her opskrift direkte fra Flotte-Lotte, og de seneste to måneder har jeg spist det til morgenmad hver dag (Og på gode dage skræller jeg et par gulerødder til) – og jeg har lavet lidt ekstra, så ungerne, der altså får havregrød til morgenmad, kan få dem som formiddags-mad inden luren. Og de elsker det højere end jeg. Da de var syge for et par uger siden, var det det eneste, vi kunne få i dem.

Bananpandekager!
Jeg har hørt om dem mange gange, men jeg synes, det lød lidt ulækkert (sikkert fordi mange kalder dem ‘proteinpandekager’), men de smager efter min mening mindst lige så godt som almindelige pandekager, som tager meget længere tid at lave.

Opskrift (1 person):
1 banan
2 æg
1 tsk vaniljesukker
Nutella

Man starter med at massere bananen helt blød, mens den stadig er i skralden. Det kan forekomme lidt underligt at stå dér i sit køkken en tirsdag morgen og massere en banan, men så er den meget nemmere at få most helt smattet, når den kommer ned i skålen. 🙂
Når bananen er helt smattet ud, slår man de to æg ud, tilsætter vaniljesukker og rører godt rundt – og derefter steger man altså pandekagerne.
Jeg kan anbefale at lave dem lidt små i det, da de så er lettere at vende, uden at de knækker.
Når pandekagerne er kølet lidt af, smører man en stribe Nutella på midten, ruller banditten sammen og nyder den med velbehag!
Jeg har regnet mig frem til, at Nutella er en god måde at spise “forbudt” på, da der ikke er lige så mange kalorier i Nutella, som der er i en RitterSport med nødder (det er min benchmark for alt), og man bruger jo så lidt …

Et voilà, så fik man lige en god morgen!
Og som Lotte siger: Lov mig at stege i smør, så bliver dagen altså bare bedre … <3