10966837_10153127737326886_369841780_n

MM i Elise Gug-pailetter, Triumph Shapewear og lidt for små bryllupssko fra Louboutin… 😉

Indlægget er lavet i samarbejde med Triumph.

Sikken weekend! HOLD nu op, altså!
Fredag vandt jeg en Modeblogpris (det kan der efterhånden ikke være nogen i hele cyberspace, der er i tvivl om… 😉 ), lørdag havde Jon sidste forestilling på Østre Gasværk, så han kom fuld og lykkelig hjem kl. 3.45 og vækkede mig for at fortælle, at han elskede mig for at have købt en donut til ham og lagt den frem med beskeden “Ordineret til Jon Lange. Mod Tømmermænd. Et stk en gange dagligt”.
Det var også én af dem med Boston Cream, så jeg kan godt forstå, han var oppe at køre, men det gjorde desværre, at jeg ikke kunne falde i søvn igen bagefter. Klokken 6 forsøgte jeg mig med at lægge mig ind på vores ellers ret komfortable sofa, men otte minutter senere vågnede Berta, og så var den potte ligesom ude.

Og søndag aften var vi så til Robert Prisen! Min søster skulle passe ungerne, og denne weekend var også en kende historisk for dem. Det var nemlig første gang, de skulle lægges i seng af andre end Jon, deres farmor eller mig. Jon og jeg skulle nemlig indfinde os til prisuddelingen tre kvarter før, de plejer at blive puttet kl. 19, så jeg var hende, der tjekkede telefonen en gang hver femte minut. Klokken 19.07 kom der en SMS fra min søster om, at de sov tungt som et par amerikanere efter et ædegilde! Og det har de så gjort indtil kl. 7.30 i morges, hvilket jeg synes er overordentligt i orden. Præmie-twins! <3

Robertfesten var ganske fin og fornem. Og hyggelig og nede på jorden. Det var jo nu engang søndag. Jeg ville gerne have haft min egen statuette med til festen, men det synes Jon var en kende upassende, så jeg valgte at medbringe et polaoidbillede af den i stedet, som det ses hér. 😉
Lars Hjortshøj var vært, og det var han på en rigtigt fin måde. Han fyrede nogle upassende jokes af og hjalp prismodtagerne med mikrofonen, når det synes nødvendigt.
Jon og jeg havde fået fancy pladser ved et bord lige foran scenen, og min skræk for at skulle føle mig overdressed i min drøm af en gylden pailletsag (lidt som da jeg kom klædt som en krydsning mellem en svane og en tot vat til ELLE Style Awards sammen med resten af modebranchen, som var klædt i sorte rør, hver og en) blev gjort til skamme, da skuespillerinde efter skuespillerinde passerede mig i den ene guldsag efter den anden. Danica Curcic, som vandt den første pris for Årets Kvindelige Birolle var i en fantastisk kjole fra Edith & Ella, som jeg desværre var for genert til at snappe et billede af.

Jon i selskab med sin bordherre, Mads Riisom, som også er med i Kødkataloget. De var nomineret som Årets TV-serie.
Jon i selskab med sin bordherre, Mads Riisom, som også er med i Kødkataloget. De var nomineret som Årets TV-serie.

De to posere på billedet herover var nomineret for Kødkataloget – ikke for Sjit Happens, som jeg kom til at skrive i går, men de vandt desværre ikke. Det tog dem dog ikke mange gratis øl at komme over, heldigvis.
Buffetten var desværre ikke det store hit. Jeg for mit liv kan forstå, at man farserer kylling! Det gjorde de også sidste år. Hvad er pointen? At man skal sidde der og tro, man spiser kylling, og så “Surprise! Indmad!”? Nuvel, der var flødekartofler med hvidløg, hvilket jo altid redder dagen.
Desserten bestod af alt andet end chokolade, og det er i min optik falsk varebetegnelse, så jeg drak en gin/tonic i stedet for. Da klokken var halv elleve, hoppede jeg i en taxa og tog hjem og nappede en Guldbarre med knas, vred mig ud af mit shapewear og ned i mit ultrabløde uld-nattøj og faldt i søvn som en sten og drømte om fisk, der kunne gå og planter med meget høje stemmer.

Kjolen, jeg havde på i går, var en låner fra Elise Gug. Inden under den havde jeg det helt store arsenal af shapewear fra Triumph! Nærmere bestemt den underkjole-agtige sag, som ses på et af billederne her kombineret med sættet med de højtaljede trusser og den fine BH. Jeg var ret pjattet med den kurve, undertøjet gav min talje. Faktisk døbte jeg den “Triumph-buen”! 😉
Desuden gav det fine undertøj også mine babser et bette løft, og det har de nu kun godt af. Jeg synes efter denne test af Triumphs shapewear må siges at være lidt af en lakmusprøve, for den kjole sad satme stramt, og jeg havde det skønt i den hele aftenen!

I dag har jeg planer om at være iført nattøj hele dagen, mens jeg prøver at holde krapylerne ude af kufferten med den ene hånd og pakke med den anden. I morgen skal vi nemlig til Marrakech, og selvom vejret har skiftet mening og ikke længere lover helt de samme lyksaligheder, som det gjorde, da vi bookede privat pool, glæder jeg tosset meget!

Indlægget er lavet i samarbejde med Triumph.

Flere spurgte til min læbestift på Instagram. Den er fra Elizabeth Arden og hedder Neoclassic Coral 12, og den er verdens perfekteste røde læbestift. Of all time! :-)
Flere spurgte til min læbestift på Instagram. Den er fra Elizabeth Arden og hedder Neoclassic Coral 12, og den er verdens perfekteste røde læbestift. Of all time! 🙂