baileys

Vinderen kan dagen før Valentine’s Day skide på romantikken og invitere sine yndlings-girls på den sygeste damedate!

Indlægget er lavet i samarbejde med Baileys.

Lige nu sidder jeg i en badedragt på terrassen ved poolen foran vores villa i Marrakech, ungerne sover i klapvognen, Jon læser på rollen i det stykke, han starter prøver på på Bellevue på mandag, og jeg har verdens måske sejeste konkurrence på tapetet.
Så kan det godt være, at vejret er lidt krads derhjemme i København, men den læser, der vinder den her konkurrence, kommer til at blive kåret som ‘Årets Veninde’ af de homegirls, hun inkluderer i sin gevinst!

Baileys har nemlig stablet den flotteste præmie-pakke på benene, som jeg nogensinde har fået tilbudt i mit år som blogger-dame. Vinderen af denne konkurrence får en ‘girls night out’ for sig selv og tre veninder fredag d. 13. februar – hele baduljen betales af Baileys.

7282714-llama

Tøseturen tager sin begyndelse på hyggelige Llama, som ligger på inde i indre by, hvor I vil blive ‘wined and dined’, som det hedder. Efter en lækker middag, bliver I hentet i en limousine, som fragter jer til Imperial, hvor I skal til publikumspremieren på den mest ventede tøsestrimmel siden ‘Sex and the City’-filmene, nemlig ’50 Shades Of Grey’!
Inden filmen går i gang, får I en goodiebag med masser af Baileys-drinks, der er en photo-booth, hvor man kan tage tøse-selfies og meget mere, og så bliver I altså blandt de første til at se hammerlækre Jamie Dornan (jeg kan anbefale Netflix-serien ‘The Fall’, hvis man ikke kan vente med at se ham til næste fredag) snave og gøre andre frækheder med Melanie Griffiths datter! Det bliver jo alt for grineren! Aftenen slutter af på Salon 39 på Frederiksberg med lækre drinks.

Alt, man skal gøre for at deltage, er som sædvanlig at skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skrive en mailadresse, så jeg kan få fat i den heldige vinder, som trækkes d. 9. februar (det er altså på mandag). Man kan med fordel skrive (a) i stedet for @ i sin mailadresse, da man så slipper for at ryge på træls menneskers spam-lister.
Og jeg vil i øvrigt lige huske at nævne, at kommentarfeltet vist har det med at skære kommentarer over, hvis man burger emojis på en mobiltelefon. Så hvis glæden skal udtrykkes, kan dette med fordel gøres ved hjælp af kolon, bindestreg og en parantes. 😉

May the luckiest girl win!

Indlægget er lavet i samarbejde med Baileys.