10984681_10153140557566886_1095963742_n

Indlægget er sponsoreret af Baileys.

Så har jeg ved god, gammeldaws lodtrækning fundet et tidspunkt og en dato!
Og den kommentar, der er skrevet tættest på det eksakte tidspunkt, er altså skrevet af den heldige lady, som har vundet Baileys-konkurrencen om den sygeste outing med tre af sine homegirls.

Jeg er godt klar over, at alle konkurrencer ikke kan være lige spændende (om end jeg nu synes, jeg holder mig for god til at udlodde kedelige ting), men den hér er altså ekstra-sprød.
Vinderen og hendes tre selvvalgte dame-dates bliver hentet af en limousine, som vil fragte dem rundt hele aftenen, på fredag kl. 17.30.
De vil herefter blive kørt rundt i København i en times tid, mens de nyder deres awesome slæde og et par Baileys (selvfølgelig).
Klokken 18.30 bliver de sat af ved restaurant Llama inde i København, hvor en udsøgt middag venter på den. Herefter bliver de atter hentet af limousinen, som i ægte SATC-stil kører dem til Imperial, hvor de som nogle af de første skal se filmen ‘Fifty Shades Of Grey’ med svinelækre Jamie Dornan i hovedrollen.
Efter filmen vil deres limousine køre dem til Fidels, hvor der venter en flaske Baileys og en kop kaffe til dem på et i forvejen reserveret bord. Man skal jo lige have tid til at tale filmen igennem, inden man skal hjem og se dyner. 😉

Enough talk!
Vinderen er ….:
10965440_10153140567771886_1413854883_n
Jeg har selv det svineheld at skulle “teste” præmien for heldige Frederikke, hvilket jeg og nogle af mine veninder altså gør på torsdag! Følg med på Instagram under hashtagget #herestous. Eneste liiille-bitte forskel er altså, at jeg og mine veninder “kun” har fået udleveret en taxabon … Det er kun Frederikke og hendes crew, der er fine nok til at blive kørt rundt i en limo! 😉
Enjoy, ladies! <3

Indlægget er sponsoreret af Baileys.