mm

Det akavede øjeblik, når man vil tage en selfie i Dyrehaven og opdager, at man de seneste par minutter har tøffet rundt med en sut i munden …

Når den lille familie er sygdomsramt, og inspirationen til at skrive underholdende blogindlæg kan ligge på et meget lille sted, fordi man ikke oplever så meget spændende, men man stadig har lyst til at skrive, når tiden og krapylerne tillader det, er det heldigt, man har random facts-muligheden. 😉

Herhjemme står den stadig på leverpostej og Panodil og en meget lun Berta. Og Petit Danone. Det er nærmest det eneste, der ryger ned udover Panodilen.
Selvom vi, sidste gang krapylerne var syge, lovede hinanden, at vi næste gang den ene blev sløj, ville smitte den anden med det samme i stedet for at lade dem selv fordele arbejdet og dermed trække projektet ud i to uger, har vi alligevel gjort det modsatte igen denne gang. Med krydsede fingre. Vi har skoldet sutter og delt alt babyservice op i rødt og blåt, og indtil videre er Hugos temperatur ikke oversteget 38 grader. Here’s hoping …

Og nu til de ti fuldstændigt tilfældige fakta om undertegnede!
Det er faktisk en ganske underholdende kategori – sidste gang fandt jeg via kommentarfeltet ud af, at vi er ret mange, der elsker smagen, men ikke kan udstå lugten af makrel, ikke kan røre ved skumgummi og har hår på mellemste fingerled.
Jeg er spændt på, hvor mange jeg mon deler apartesser med denne gang. 🙂

1) Min næse er asymmetrisk. Jeg har opdaget, at min venstre side er den pæneste, så det er den, jeg gør mit bedste for at vise frem, når der bliver taget billeder.

2) Jeg har aldrig matchende sokker på. Jeg synes, livet er for kort til at lægge sokker sammen, så den eneste gang, mine sokker matcher, er første gang, jeg har dem på.

3) Jeg elsker TV-programmet ‘What Not To Wear’ på TLC, selvom jeg synes, de to værter (især hende damen) er helt vildt krukkede at høre på og ikke har særligt god stil.

4) Jeg har en stilet-samling i soveværelset, som jeg elsker at beundre! Men når jeg skal ud, har jeg altid to par, jeg vælger imellem. De fleste af skoene i samlingen har jeg højst haft på en gang, og der kommer stadig flere til. Særligt med glimmer og af guld. Jeg har ikke fortrudt et eneste par, og jeg kunne ikke drømme om at skille mig af med dem!

5) I morges skulle jeg lige tælle efter for at komme i tanke om, hvor gammel, jeg bliver til min næste fødselsdag. Jeg elsker at fejre fødselsdag!! Men jeg er efterhånden ret ligeglad med, hvor mange år, vi fejrer. Bare der er kage. Og flødeboller. Og ting med glimmer! 🙂

6) Jeg datede engang en fyr, som jeg havde tænkt mig at slå op med, men så lavede han hjemmelavet bernaisesovs til mig den aften. Så datede jeg ham en uge mere …

7) Jeg gad vildt godt bo et par år i udlandet. Så ungerne kunne lære et andet sprog, og vi kunne prøve noget helt nyt. Og det skulle helst være et sted uden vinter.

8) Vi har købt en ny sofa! Fandme ja! På udsalg! Den kommer på fredag, og jeg glæder mig næsten lige så meget, som jeg gjorde til finalen i Vild Med Dans!

9) Jeg taler sønderjysk til folk i butikker, når jeg er hjemme på Als, for jeg vil så gerne holde min dialekt ved lige. Min far retter mig, når jeg siger noget forkert.

10) Den første drik, jeg nogensinde smagte, som indeholdt alkohol, var en Isbjørn (vodka, Sprite og Blå Bols). Egentlig utroligt, at det ikke tørlagte mig for stedse!

Det var lidt om det!
Solen skinner, så jeg vil se, om krapylerne kunne trænge til en luftning i dag.
I går tog vi op til Bellevue og gik en fantastisk tur i Dyrehaven og hentede Jon på teatret, da han fik fri. Det vil jeg være bedre til at gøre i ny og næ. Det tager faktisk ikke så langt tid, og der er enormt mange træer deroppe i Dyrehaven. Og dyr. Det er ret fint!

Se i øvrigt flere random facts om yours truly lige her. Hvis det skulle have interesse. 🙂