mmDet er underligt, hvordan man kan kende et andet menneske relativt intimt på nogle områder, selvom man ikke engang kender deres navn. Her tænker jeg på de mange bedste-veninder, man (jeg) har fået i toiletkøer landet over i de sene (våde) nattetimer, hvor man (jeg) har fået diskuteret alt fra tamponer til DJs, hjertesorger, kæresteproblemer eller boligsituationer.
Jeg har et par gange tidligere delt en række tilfældige fakta om mig selv her på bloggen og har hver gang erfaret, at jeg ikke var alene om mine små tilbøjelig- og særheder, fordi mangen læser har været sød til at stemme i i kommentarfeltet.

Denne handler en del om børnenavne, da det er noget af det, flere har spurgt til!

Here we go again! 🙂

1. Jeg har lært mig selv ikke at tage mig af det søvnproblem, som jeg har nævnt her på bloggen. Folk lever med alle mulige forskellige handicaps, og det er så mit. Det gode ved at have et søvnproblem er, at man hver aften får en ny mulighed for at vende kurven. 🙂

2. Hugos navn fandt vi på allerede før vi vidste, at vi skulle have to børn på én gang. Jeg sagde bare ‘Hvis det bliver en dreng, hvad så med Hugo?’, og Jon svarede ‘Gud, ja!’ Og det blev det så.

3. Bertas navn blev vi først enige om få sekunder før, de kom til verden. Jeg synes, det var et dejligt bastant navn og var stensikker på, at jeg ikke kunne lave en ‘Josephine’ eller en ‘Rosamunde’ anyway. Jeg vil gerne have en sej og cool datter og ikke en prinsesse. Og Berta har mega-meget pondus, synes jeg. Jon var med på den til sidst, fordi han ikke rigtigt selv havde andre pigenavne, han brændte mere for.

4. Andre pigenavne på min liste var Leonora, Hannah eller Sally.

5. Andre drengenavne, jeg godt kan lide, er Geo, Otto, Uffe, Bastian og Teo(dor). Dem var Jon lodret imod. 🙂

6. Min sidemand herinde i Townhouse hedder Fie ligesom min lillesøster, så for at undgå forveksling kalder jeg hende konsekvent ‘SideFie’ derhjemme.

7. Jeg har i øjeblikket et throwback-crush på Robyn – særligt ‘Dancing On My Own’ og ‘Call Your Girlfriend’.

8. Jeg går for tiden og overvejer, om jeg skal gribe en mulighed for at komme to dage til Marrakech d. 18. april. Jeg har vildt meget lyst, men så skal jeg være væk fra krapylerne to nætter i træk for første gang. Jeg tror egentlig, de vil få det fint med deres lækre far, men jeg føler mig alligevel som en lortemor, fordi jeg overvejer at forlaaaade dem.

9. Jeg hader følelsen af tørre fødder, hvorfor jeg på sommerdage faktisk godt kan opleves med sokker på i sandalerne på stranden.

10. Jon og jeg har lige bestilt to uger i New York i juni! Han skal bruge et studierejselegat på at blive endnu sejere til sit job, mens jeg skal trisse rundt med krapylerne i Central Park og drikke milkshakes!

Tak fordi, I fulgte med! 🙂
Indrømmelser fra eget liv modtages med kyshånd nedenfor, hvis der skulle være noget, der pressede sig på…

Med ønsket om en dejlig mandag! Om den tilbringes på job eller i privaten, så håber jeg, den involverer påskeæg en masse! <3