000De fine billeder til venstre er tegnet af Simone Thorup Eriksen. Og jeg ELSKER dem!

Det er mandag, og jeg har brugt hele weekenden på at forberede mig på, at det var i DAG, krapylerne skulle starte i vuggestue. Blot en halv time, og jeg ville ikke blive bedt om at gå, eller noget. Jon havde sågar fået lov til at møde en time senere, sådan at han kunne akkompagnere os.
Men så blev Berta syg … Bette skind. Og hun er ikke stolt ved situationen, den lille. Helt varm og sløj. Så vi er stadig herhjemme.

Det er et tveægget sværd, denne nye form for mor-følelse, for på den ene side bryder jeg mig jo ikke synderligt om snart at skulle aflevere krapylerne i vuggestuen. Og på den anden side har jeg været på barsel, siden jeg blev sygemeldt (jeg kaldte det “hval-fri”) i december 2013, og jeg er så småt ved at få en lille smule ø-kuller af at gå herhjemme.
Jeg glæder mig til at skulle ud i verden og prøve kræfter med freelancer-livet! Om end jeg vrider mig over, at det betyder, jeg skal overlade mine arvtagere til nogle andre i mellemtiden.
Men sådan er det vel med de store ting i livet, de har altid mere end en side. Ligesom ægteskaber, venskaber, diskussionen om den (helt klart) sort/blå kjole og Amin Jensen.

Men noget, jeg kun har optur, er den flotte modtagelse, bloggens nye Instagram-konto har fået! Lidt over 4.000 følgere på under et døgn, er det blevet til. Jeg kan så meget grave det!
Tusind tak fordi, I følger med. Lige i dag har jeg leverpostej og lillepige-snot op til albuerne på begge arme, men jeg lover at finde på noget skide-sjovt at skrive snart! 😉

Fru Lange i undertøjet - både med og uden kjole udover
Fru Lange i undertøjet – både med og uden kjole udover

Som en lille ekstra mandags-bonus kan jeg berette, at det dejlige shapewear fra Triumph, som jeg skrev om hér og hér, nu er på hylderne i diverse Triumph-butikker. Jeg har faktisk sågar set det i vinduet i min lokale nede på Strøget. 🙂