02Stella McCartney, Marc Jacobs, Valentino, Balenciaga og mange flere internationale storspillere har de seneste år åbnet en butik i København og dermed gjort vores lille by til en international handelsstad. Og hvilken fryd, det er!

Men, men, men! Jeg fristes til et “Move aside, skinny bitches! Here’s the real deal!”
Forleden dag bragte mine ærinder mig og min Bugaboo en tur omkring Københavns Hovedbanegård. Og her skuede mit øje en nyhed, som var mere interessant end selv den mest neongule af spisesedlernes overskrifter: Dunkin’ Donuts åbner en shop på Hovedbanen! Snart kan man mæske sig med o-formede, amerikanske sukker-synder midt i København!

Forstå mig ret, mit hjerte banker stadig varmt og villigt for den danske storspiller på markedet, The Donut Shop, men bare fordi, man er fan af Medina, betyder det jo ikke, at man ville takke nej til en koncert med Rihanna, hvis hun kom til byen, vel?

Jeg elsker, at sideløbende med, at steder som Joe & the Juice, Frankly Juicy, Raw42 og hvad alle de mange helse-steder efterhånden hedder, dukker op overalt, så gør lækkeri-bikserne det samme! Hurra for smukke cupcakes og kreative donuts! Mere guf til verden!