4

Dagen i dag har budt på en selv-bestaltet selfie-challenge.

Indlægget er sponsoreret af Estée Lauder.

Ja, både venstre side OG højre side på billedet herover forestiller altså mig, Mette Marie Lei Lange. Og begge billeder er taget i dag. 🙂 Det til venstre forestiller Fru Lange netop ankommet til Arndal Spas omklædningsrum. Klokken sejler rundt et sted omkring de 9 om morgenen, der er makeuprester fra gårsdagen at ane rundt om øjnene, huden er træt, og MM er ligeså.
Billedet til højre er taget tre timer senere efter en solid træning (efterfulgt af et bad) – og ikke mindst en solid gennemtestning af en række superfine produkter, jeg har fået tilsendt af Estée Lauder.

I’ll take you trough it!
Jeg tænkte nemlig, det kunne være sjovt at tage selfies hele formiddagen, så man kan se forvandlingen fra søvngænger til sassy lady (sagt i al beskedenhed …) med kysseklare læber. 🙂

sminkeHer ses den makeup, jeg havde til rådighed! Som nævnt i et tidligere indlæg, er jeg blevet BFFs med CC-creamen, som har erstattet et fem år langt og meget monogamt forhold til Tromborgs Mineralfoundation. Desuden har jeg testet øjenmakeuppen. Jeg valgte den grålige farve til øjenlåg og særligt globelinie, og så brugte jeg den sorte som eyeliner. Jeg synes, at man, når man bruger løs makeup som eyeliner i stedet for eksempelvis en flydende, får et mere intenst og mindre hårdt udtryk. Og til læberne valgte jeg læbestiften længst til venstre.
For at give det mest oprigtige indtryk af produkterne, har jeg valgt kun at bruge dem, der ses ovenfor. Jeg har ikke fixet bryn, tilføjet blush eller brugt andre pensler end de (i øvrigt fine) applikatorer, der følger med, når man køber makeuppen.

Here goes!

1

Det første billede til venstre herover er som sagt taget, netop som jeg trådte ind i omklædningsrummet hos Flotte-Lotte. Billedet øverst til højre er taget lige efter træningen. Godt most MM med friske, røde kinder.
Det nederste billede er taget efter et bad og en afkølende cykeltur, som tog mig til kontoret i Pilestræde. Jeg har ingen makeup på. Og det sidste billede er taget, efter at jeg har påført Estée Lauders CC-cream i hele krydderen. Jeg er altså pjattet med den creme! Den er grå, når man trykker den ud af tuben, men på huden “smelter” den og matcher ens hudfarve perfekt.

2

Øverst til venstre starter vi ud med CC-cream. Til højre har jeg påført den grå-lilla øjenskygge på hele låget og lagt lidt ekstra i globelinien. Den har en lille smule glimmer (ikke for meget), som tiltrækker lyset og derfor får øjet til at se større ud, synes jeg. Desuden har jeg brugt den hvide øjenskygge som highlighter og lagt den aller-inderst i øjenkrogen.
På nederste venstre billede (ja, beklager at jeg ser lidt tumpet ud på nogle af dem) har jeg brugt den tyndeste applikator til at påføre den sorte øjenskygge som eyeliner lige over vipperne. Der er også en lillebitte pensel, som jeg har brugt til at udjævne den yderst i slutningen af øjet. Og på billedet nederst til højre har jeg lige lagt mascara, og mine kolleger var med i glædeskoret over, hvor god, den var. 🙂 Mine vipper blev længere og i endnu højere grad fyldigere!

3

Og så til sidst – læbestift!
Normalt ville jeg ikke have både relativt meget øjenmakeup OG læbestift på til hverdag, men jeg synes, læbestiften kunne være rigtigt fin eksempelvis sammen med en tynd, sort eyeliner.
Jeg synes, Estée Lauders makeup-produkter oser af kvalitet, og særligt er jeg glad for den lyse læbestift, som også dufter dejligt, den vilde mascara, som var supernem at arbejde med (igen anbefaler jeg et forstørrelsesspejl. De kan købes i lommestørrelse i Tiger) og selvfølgelig CC-cremen, som for bestandigt er blevet en del af min hverdags-makeup-rutine.

Indlægget er sponsoreret af Estée Lauder.

Tidligere i dag postede jeg i øvrigt en opskrift på sund Snickers-is.