patch

Hvis nogen gav mig et dankort og en internetadgang (jeg har begge dele, men ville foretrække ikke at bruge mit eget. Dankort, i hvert fald), ville jeg med det vuns webshoppe alt på billedet herover. Især makronerne … 🙂

Indlægget er lavet i samarbejde med Triumph Shapewear

Det er fredag – og ikke nok med dét.
I dag er det faktisk den første forårsfredag nogensinde i år. Og så vil jeg sådan set blæse på, at vejret øjensynligt er hamrende ligeglad med det faktum. Det er forår, det er weekend, og det betyder tid til pasteller, nyt kluns, nye planer, drømme og cocktails. Og macarons.

Hvis jeg skulle ud i aften (det skal jeg ikke, for det skal Jon, så jeg har sofa-duty. Men vi har lige fået ny sofa, så jeg synes faktisk, jeg vinder lidt alligevel), ville jeg elske at hoppe i det fine outfit, jeg har sammensat ovenfor. Kjolen er fra Stine Goya, og det er lidt en variation af en “standard-kjole”, hun vist nærmest altid har i sine kollektioner. Jeg har én allerede i blå, som jeg købte, mens jeg var gravid, fordi den har den dér faktastiske wrap-effekt og derfor har masser af plads til mave.
Men når man er maveløs, kan man snildt vise former frem i den samme kjole (min er ikke blevet udvidet af babybageriet), og hvis man synes, det er angstprovokerende, er det jo verdens bedste idé at følge mit eksempel og hoppe i den omgang shapewear fra Triump, som jeg fremviser her. 🙂

01
Jeg havde i øvrigt selv underkjolen på under denne kjole til Robertprisen 2015. Under den havde jeg valgt både BH’en og den højttaljede trusse, og det føles skønt at vide, at der var styr på balladen, og så synes jeg altså, at min talje lige fik det dér ekstra umphf …

Læbestiften er fra Lancôme, og mascaraen er en nyhed fra Benefit, som jeg tænker skal prøves. Tasken er fra Sophie Hulme, en superfin designer, jeg ikke rigtigt kendte, men som for nylig virkelig er gået op for mig. Stiletterne på billedet er fra Gianvito Rossi og er et totalt drømmekøb. Never gonna happen … Og klipklapperne er tænkt til turen hjem, når man går dér, tung i kroppen og let i hovedet og ser solen stå op. Åh, jeg glæder mig til de lysere, varmere tider, der er over os lige om lidt!

Til alle jer, der har i sinde at fylde weekenden med stiletter, snaps, snaveri og socialt samvær, har jeg bare at sige: Giv den fuld smadder!
Til alle os andre: Vi ses foran fjerneren… 😉