mettemarieI er mange lækre lax, der har været så enormt søde at besvare mine spørgsmål i sidste uges Freitags-Fragen! Tuuusind tak for det!
Desværre vidste jeg på det tidspunkt ikke, hvad jeg ved nu, nemlig at mobilversionen ikke kan finde ud af det med spørgeskemaer … Derfor var I mange velvillige sjæle, der spildte tiden med at se på en loadende badebold, der bare kørte rundt og rundt. Det er jeg rigtigt ked af. Undskyld!

Jeg håber, at nogle af jer, der gik forgæves på mobilen, vil give det chancen igen, næste gang I sidder ved en computer.  Så her kommer de lige igen nedenfor! 🙂

Nåh, nu vil jeg spise de skumfiduser i smeltet chokolade, som ligger til stivning i køleskabet … Eneste fejl er, at jeg har glemt at købe en dåse-cola dertil.
Jon spiller fandango på Bellevue-scenen, og jeg er alene i sofaen, mens krapylerne snorker. Jeg ser X-faktor for første gang i denne sæson, hvilket egentlig ikke giver så meget mening. Men hvad skal en pige gøre, når Vild Med Dans stadig er på langtids-ferie.

Hav en dejlig weekend! Med fjernsyn, Mokaï, akavede Tinder-dates eller hvad I ellers finder på. Skål! 🙂