04Herover ses noget af det lækreste, man kan finde i en krukke. Næstefter Nutella.

Indlægget er sponsoreret af Estée Lauder.
Jeg begyndte at gå op i hudpleje, da jeg var 24 år gammel.
Jeps, jeg husker det ganske tydeligt! Op til denne specifikke dag tilbage i 2005, havde jeg nemlig bare brugt en bodylotion i ansigtet og havde ikke tænkt videre over det.
Men så gjorde jeg min daværende overbo en tjeneste, og hun belønnede mig med en gaveæske med øjencreme, dagcreme og en lille Advanced Night Repair-serum indeholdende 30 ml af de livgivende dråber – alt sammen fra Estée Lauder.
Siden den dag har min morgenrutine, som tit klares på bare få minutter, mens mini-mennesker hiver mig i natbuksen fra flisegulvet, blevet mig komplet uundværlig.
Jeg elsker lige at bruge et par sekunder på at se mig selv i øjnene i spejlet, påføre min serum og øjencreme, børste tænder, mens det trænger ind og derefter slutte af med ansigtscreme.
På gode dage når jeg også makeuppen, men jeg når i hvert fald altid min hudpleje. Det får mig til at føle, at jeg har gjort mig klar til dagen og givet mig selv en lille treat, inden jeg skal ud og møde verden. Eller bare lave havregrød … 😉
07Jeg kan ikke huske præcis, hvor længe jeg kunne strække den gaveæske, men da de 30 ml serum slap op, var jeg på grådens rand. Og som den fattige RUC-rotte, jeg var, havde jeg ikke råd til at kaste 5-700 kr. efter en ny flaske. Derfor fik jeg nu en ny vane.
Hver gang, jeg kom forbi en Matas, jeg ikke havde besøgt før, gik jeg ind og bad om en lille prøve på serummet, og når jeg så kom hjem, sugede jeg det op af den lille plastiklomme og puttede det ned i flasken med den pipette, der hører med. Nogle gange havde jeg også held til at finde lidt større testere på Trendsales, som jeg købte for 30-40 kr. og hældte ned i min lille flaske. Og således var jeg kørende, indtil jeg startede på ELLE, fik min første løn og havde råd til at købe en ny. Og det føltes som et sandt overflødighedshorn, da jeg endelig havde 100 milliliter serum stående på pralehylden på badeværelset. 🙂
Den lille flaske har jeg i øvrigt stadig. Den bruger jeg i toilettasken, når jeg skal overnatte væk fra hjemmet.
06Siden dengang har jeg skiftet hudrutiner mange gange – og det gør jeg stadig. Jeg elsker at teste nye ting og creme mig ind i alskens herligheder. Men jeg har siden 2005 altid haft en Advanced Night Repair Serum stående på hylden. True story! 🙂
I disse uger har jeg fået lov at teste Estée Lauders Revitalizing Supreme-serie, og jeg ville næsten ønske, jeg havde fået den i starten af vinteren, for min hud har været engleblød og fugtmættet, siden jeg gik i gang. Det siges, at serien arbejder særligt godt med vidunderserummet, og jeg påfører troligt og gladelig dag og aften.
Cremen fedter slet ikke, trænger hurtigt ind og får min hud til at føles lækker og frisk. 05Desuden er den berømte prås endelig gået op for mig, når det kommer til CC-creams.
Estée Lauder har lavet én, der for mig at se virker lidt ligesom en gang retouchering. Jeg bruger den efter min morgenrutine, og selvom den ikke virker synderligt pigmenteret og er enormt let på huden, ser huden mere ensartet og harmonisk ud. Som om, man er yngre, men ikke sminket. Og jeg kan ikke mærke, jeg har den på. Totalt snyd!
Da jeg skrev om nogle af mine makeup-rutiner for et par uger siden, var der en del, der spurgte, hvilke produkter, jeg ville vælge, hvis jeg havde enormt travlt en morgen og alligevel gerne ville se lidt ordentlig ud, og da er den her altså et kanongodt bud.
03Men jeg har heldigvis også fået lov at prøve deres nye makeup-palette og nogle lækre læbestifter af, til når tiden ikke er knap, og dem vil jeg komme ind på i et senere indlæg.

Estée Lauders Revitalizing Supreme Global Anti-Aging-serie er i øvrigt med solfaktor 10, og den er frembragt ud fra den fine filosofi, de har hos Estée Lauder, nemlig at alle kvinder kan være smukke, men at begrebet skønhed fortolkes forskelligt fra kvinde til kvinde.
Vi vil jo ikke se ens ud! Men de fleste af os vil alligevel gerne have hud, der er sund og fugtmættet, og det er altså noget, de kan hitte ud af hos fru Lauder.

Og ja, jeg er givetvis gået lidt amok i stylingen af billederne til dette indlæg, so sue me! 😉
Det var enormt hyggeligt, og jeg havde lige købt anemoner, så det kunne altså ikke være anderledes, og jeg er selv enormt tilfreds med resultatet!

Men ønsket om en fantastisk weekend fuld af dulleri, hyggeri, spiseri, drikkeri, Netflixeri or whatever tickles your fancy. 😉