HAAR

På begge billeder er mit hår relativt nyvasket og ditto glattet. Sådan ser det altså ikke ud hver dag. 🙂 Men de små, nye spirer er ret tydelige i hårgrænsen. 

Indlægget er sponsoreret af Bayer A/S

Nu har jeg spist de her Priorin-tabletter i lidt over to måneder.
Det tog mig lidt tid lige at vænne mig til at skulle sluge sådan to hestepiller hver morgen efter tandbørstningen. Det er jeg skide-dårlig til, viser det sig!
Da jeg var gravid og skulle tage hvad der svarer til en mindre bjergbys apoteks stash hver morgen, havde jeg ingen problemer med hukommelsen, fordi det gjaldt hele to andre, som jeg var (og er) ansvarlig for. Men når det drejer sig om noget så forfængeligt som tykkelsen på mit garn, har jeg list sværere ved at huske det. 😉

Men jeg har vænnet mig til det, og jeg husker at tage tabletterne.
Og forfængelighed eller ej – virker det?
Ja, det synes jeg sgu! Jeg har udviklet en lille glorie øverst på bøtten, hvor jeg har en lille skov af antenner (meget a la Jennifer Aniston i samtlige afsnit af Venner), som alle er i samme længde. Dem havde jeg altså ikke før, jeg begyndte at tage Priorin. Og jeg ser det som et tegn på, at en ny generation af hår, som jeg har tabt efter graviditeten, er på vej til at blomstre på ny. Det skal nok blive en hårrejsende sommer!

Jeg er jo også blevet klippet, siden jeg begyndte at tage Priorins kosttilskud, og den mere fylde, jeg formemmer i håret, gør det ret godt i de etager, der er blevet skabt.
Så jeg er alt i alt ret godt tilfreds og spiser ivrigt hestepiller fortsat hver morgen. 🙂

Priorin kan købes i Matas, på apoteket, hos Helsekostbutikkerne og her.

Fortsættelse følger …

large_priorin-60