isBilledet er et snapshot taget med min iPhone af ALT for Damernes sundhedssider.
Bare lige så vi har det med rettighederne på plads. 😉

Sidst på dagen i går, tirsdag, sad jeg under et tæppe i min nye, flotte (og knap så bløde, desværre) sofa med fusserne oppe og læste i ALT for Damerne, mens mit yngel sov, og min mand tossede rundt i Klampenborg. Et meget voksent øjeblik for yours truly!

I samme moment som det, jeg egentlig har på hjerte, vil jeg lige berette, at jeg faldt over et utal af interessante artikler i denne uges blad fra AfDs hånd. Bare hvis nogen sidder og skal ud på en længere togrejse og mangler læseinspiration.

Men det, der for alvor fangede min opmærksomhed, var en opskrift – kreeret af den evigt solbrændte og super-fitte Anne Bech – på sund Snickers-is!
For et halvt år siden ville jeg have rynket kraftigt på næsen og i protest have smidt alt, jeg havde i hænderne for at valse direkte ned i Netto og købe the REAL deal og spise det hele på én gang. Men det var før Lotte Arndal og ikke mindst morgenmads-pandekagerne, som mildest talt tog røveren på mig med deres appetitlighed!

Jeg spiser stadig rigtig Snickers-is (og Mars-is. Og Straciatella…), men hvis man nu kunne frembringe en version, som var gratis at indtage, og man så kunne ty til det en gang imellem, synes jeg da, at det ville være værd at tage med! Jo flere velsmagende ting, man kan presse ind imellem det tidspunkt, hvor man står op og det tidspunkt, hvor man går i seng igen, des bedre! 🙂

Derfor deler jeg her opskriften! Jeg har endnu ikke hjemmetestet den, jeg skal først lige finde ud af, hvad Søren IsoWhey er for noget. Det har jeg aldrig hørt om før.
Så hvis nogen får lavet isen inden mig, så skriv endelig en anmeldelse herunder! 🙂

Opskrift:
2 modne bananer
1 spsk peanutbutter
1-2 stykker mørkt chokolade (85%, skriver hun. Personligt går jeg aldrig over 70. Ellers er det altså ikke chokolade).
3-4 spsk kokosmælk (lidt mere, hvis massen er for hård)
1 spsk IsoWhey vanilje- eller chokoladepulver

Skær bananen i små skriver og frys dem. Når de er frosne, kommes de og alle andre ingredienser i en blender – og blendes. Men man skal være tålmodig, det kan tage tid, før massen bliver jævn og glat.
Isen serveres med det samme, og vær kvik, for den smelter hurtigere end almindelig is.

Bon appetit! Og tak til ALT for Damerne! 🙂