001Nu kan man sende macarons med SMS! Hvis det ikke er fremskridt på den fede måde, så ved jeg ikke hvad … 🙂

Indlægget er lavet i samarbejde med mademyday.

Jeg er faldet over den mest fantastiske app! Eller den er måske snarere set faldet over mig, men jeg elsker den og har allerede brugt den flere gange.
App’en hedder mademyday, og det er en shoppe-app, hvor man kan købe ting. Men (and here’s the brilliant twist) ikke til sig selv – til andre!
Man køber en gave efter eget valg og sender den til en ven, veninde, søster, kusine, onkel eller noget ganske sjette. Det er ikke trøjer eller sokker, man kan købe, men ting, der smager dejligt! What’s nat to love? 😉

Man kan vælge at købe en middag for flere hundrede kroner, hvis man er i det virkeligt gavmilde hjørne, men man kan også købe en is med to kugler og sende den til den veninde, som har arbejdet over hele ugen og bare trænger til en bette pick-me-up.
Jeg synes, mademyday er sådan en fin idé, og hele looket på app’en er også enormt lækkert lavet. Der er gode billeder af de ting, man kan sende, og så er det enormt nemt. Når man har valgt og betalt en gave (og app’en husker ens kortoplysninger, selvom jeg kan forstå på tidligere shoppeindlæg, at dem kan de fleste af jer Rainman-typer, der læser med her på bloggen altså i hovedet), skriver man en personlig hilsen, og så bliver gavekortet sendt på SMS. Så modtageren tager altså bare sin mobil med ned i eksempelvis iskiosken og får sig sin gave.

Jeg har allerede sendt små ting ud til flere af mine veninder og familie, og det har jeg altså scoret ret mange points på. 😉

Find mademyday lige her og se udvalget, som dækker både Aalborg, Aarhus og København.

Herunder har jeg samlet nogle af mine yndlings-overraskelser. 🙂

Bliv verdens bedste ven og send en bøf!
Bliv verdens bedste ven og send en bøf!
Varm kakao med flødeskum og fine farver! <3
Varm kakao med flødeskum og fine farver! <3
Den her har jeg sendt til Jon. Så han kan invitere mig på gris og bobler. ;-)
Den her har jeg sendt til Jon. Så han kan invitere mig på gris og bobler. 😉
PANDEKAGER!!
PANDEKAGER!!
Man ville så meget vinde min respekt, hvis man sendte mig to vaffelis! :-)
Man ville så meget vinde min respekt, hvis man sendte mig to vaffelis! 🙂

Indlægget er lavet i samarbejde med mademyday.