00

Fra øverste venstre hjørne:
1. Calvin Klein 2. Adidas 3. Jane Kønig 4. Wood Wood 5. Baum und Pferdgarten, 6. Kai Bosh 7. Adidas 8. Jane Kønig 9. Mads Nørgaard

Indlægget er sponsoreret af Jim P.

Dengang jeg gik i gymnasiet og boede i Sønderborg, var der den smukkeste pige, som gik på Handelsskolen. Vi kaldte hende alle sammen ‘Helena-Stine’, fordi hun lignede Helena Christensen. Men altså hed Stine …
Hun var sådan en, man ikke rigtigt kunne hate på, selvom man var lidt jaloux, fordi hun var den venlige og afdæmpede type – ikke ligesom os andre teenagere, der væltede rundt i vores branderter på byens eneste to beværtninger hver weekend. Nuvel, jeg skal ikke afvise, at hun også har drukket sig stiv i Isbjørn og opført sig fjollet, men i så fald har jeg selv været for vissen til at kunne huske det. 😉

Stine bor stadig i Sønderborg og har sammen med sin husbond gjort det til sin opgave at sørge for, at min barndommens gade i dag har meget lettere adgang til god stil, end vi havde det dengang. Ægteparret er nemlig indehavere af butikken Jim P, hvor jeg flere gange har shoppet tøj, når jeg er hjemme på visit. Faktisk fremhævede jeg også butikken i ELLE for et par år siden, da jeg lavede en side om ‘places to know’ i magasinet. Det er good stuff!

“Hvad kommer det mig ved?”, tænker den søndagstrætte læser måske nu. “Der er jo langt til Sønderborg”. Men det tænker I kun, fordi I har glemt internettet!
Jim P. har naturligvis en webshop! Og som de bevidste netshoppere, I er (jeg husker tydeligt, hvordan jeg i et tidligere indlæg blev buet ud, fordi jeg ikke kan huske mine kortoplysninger i hovedet) ved I, at der er vanvittigt stor forskel på webshops – og jeg synes personligt, at den her er super-lækker, overskuelig og inspirerende, og den er let at finde rundt i.

Jeg har fedtet for Stine (sendt hende indledningen af dette indlæg 😉 ), og derfor har jeg fået lov at give 10% rabat på alle varer i deres webshop (undtagen Acne) de næste 48 timer – altså indtil tirsdag d. 24. marts kl. 19! Nu lever vi i en verden, hvor alt konstant er på tilbud, så 10% kan lyde af lidt, men så vil jeg lige minde om, at alle varerne i shoppen er splinternye, så det fås faktisk ikke til den pris nogen andre steder! (Selv tak).

Jim P. har cool brands som T by Alexander Wang, Mads Nørgaard, Baum und Pferdgarten (de har virkelig nogle fine ting!), Calvin Klein, Henrik Vibskov, Jane Kønig, Line & Jo og så skal jeg helt sikkert have fødderne i et par af de fine, Hawaii-mønstrede sneakers fra Adidas! (Klik på brandnavnet her i indlægget og kom direkte til alle varerne i webshoppen).

Happy shopping, people! Rabatkoden er ‘twinpeaks‘, og den skal indtastet i det felt, der hedder ‘GAVEKORT’.

00Lækker små-stumpet top fra Henrik Vibskov til 1.900 kr. (altså 1.710 kr. de næste to døgn).

00Et af de mest fotograferede items under modeugen i sommer. Sweatshirt i sommerprint fra Baum und Pferdgarten til 1.500 kr. (Altså 1.350 kr. de næste to døgn).

01

Fin, fin skjortebluse fra Wood Wood til 1.400 kr. (Altså 1.260 kr. de næste to døgn).

02Feminin T-shirt/top fra Baum und Pferdgarten til 500 kr. (Altså 450 kr. de næste to døgn).

03

Marky Mark boyfriend-jeans fra Calvin Klein til 1.200 kr. (Altså 1.080 kr. de næste to døgn).

00

Mine nye yndlingssko fra Adidas til 800 kr. (Altså 720 kr. de næste to døgn).

Indlægget er sponsoreret af Jim P.