kimonoJeg er pjattet med kimonoer! Jeg har et par stykker efterhånden. Den ene er den svinedyre, originale, japanske silkekimono, som jeg i et hormonelt plaget øjeblik tvang ud af Hr. Lange om formiddagen den dag, der viste sig at være den selvsamme dag, som krapylerne besluttede sig for at komme til verden. Jeg havde en plan om at bruge kimonoen til at tulle rundt og virke overskudsagtig på barselsgangen, men i stedet blev jeg en overvældet tvillingemor på neonatalafdelingen, som brugte tiden på at panikke over alt – bortset fra sin påklædning. 😉 Den hænger spledes stadig stort set ubrugt i skabet derhjemme. Jeg planlægger at tage den i brug, når vi engang får et hus på en strand et sted.

Til gengæld har jeg siden da investeret i nogle andre noget billigere og noget kortere kimonoer. Jeg synes, det kan se så fint ud at sætte sådan én til en kjole eller en silkebluse. Det giver noget andet end den sædvanlige blazer. Den, jeg har på på det øverste billede, har jeg købt på Ebay for en slik. Den er fra Zara i Japan.

Som inspiration har jeg fundet nogle stykker frem her – og jeg har valgt at blandet lidt.
Hvis man ikke rigtigt er moden på at springe helt ud i kimoni-tendensen endnu, så kan man starte blidt ud med en fin bomber-jakke, som er inspireret af den samme stil med fine blomstermønstre og farver. På søndag skal uret stilles frem til sommertid! Det er på tide at hive havemøblerne frem og pakke det sorte tøj væk! Solen kommer! 🙂

1

Denne fine jakke er fra River Island, og den koster lige omkring 500 kr.
Jeg synes, den ville være fin til en lys top med slanke stropper og måske et par blå jeans til hverdag. Man kunne også sagtens lægge den over skuldrene til en fin, let sommerkjole.

5

Den her fantastiske kimono kan købes i Zara til en pris på 579 kr. Jeg synes, den er så lækker, fordi printet er velour-agtigt og stikker ud fra resten af stoffet. Jeg ville elske at bruge den sammen med en kjole eller et par sorte bukser og måske en sort, langærmet og stramtsiddende bluse, som stikker ud under trekvartærmerne, mens det stadig er lidt koldt udenfor.

3SÅ dejlig en bomber-jakke, som er quiltet og stensikkert møg-behagelig at have på!
Den lækre mellemvej imellem det kolde og det varme vejr, og så dufter den nærmest af forår. Den er fra 2ND DAY og er faktisk nedsat til 50% på deres hjemmeside her lige nu.

4

Den her glitter-sag fra Ganni har jeg savlet over, siden første gang, jeg så den, men jeg har bare ikke kunne få mig selv til at grave 2.499 kr. op af foret til at kaste efter den. Endnu…
Hvis man er rigere end mig, synes jeg helt sikkert, man skal fyre den af! 🙂

2Denne sidste, farverige sag er fra TOPSHOP, og den skriger af sommer, men er samtidig også lidt rå, hvis man nu ikke er den sentimentale type, men alligevel gerne vil være med til at byde solen velkommen tilbage. 🙂

Hvis jeg måtte vælge én af de fem ovenfor, ville jeg stikke af med den glimtende Ganni-kimono. Eller måske faktisk den gule jakke fra River Island. Men det er jo bare mig. 😉

Hav en dejlig torsdag!