01Dette billede skal forestille en emoji-abe, der i skam holder sig for øjnene. OG så skal det også showcase min nye Henrik Vibskov-trøje, som netop er kommet ind ad døren fra Jim P. 😀 (Rabatten omtalt her gælder i øvrigt resten af i dag!)

Jeg er typen, der ikke kan finde rundt. Overhovedet. Jeg sørger altid for enten at følges med en voksen, og ellers takker jeg Gud (og Apple) for GPS’en på min iPhone.
Faktisk er jeg også højre/venstre-konfus, og jeg aner ikke, hvilken vej der er nord.
Da jeg gik i 2. g., hev min (dumme) geografi-lærer mig engang til side og spurgte mig, hvorfor jeg spildte tiden med at gå i gymnasiet. Han mente så absolut ikke, at jeg egnede mig til en boglig uddannelse.

Men hvorom alting er, er jeg naturligvis ikke stolt af at have mindre geografisk tæft end en chihuahua og være typen, der kan fare vild i folks lejligheder på vej tilbage fra toilettet (This really happened).
Jeg vælger ganske enkelt at bide al skam i mig og blotlægge denne tilståelse for at bede dybtfølt om undskyld for den fadæse, der i går udspillede sig her på domænet.
Jeg kom fejlagtigt til at kalde ‘Aarhus’ for ‘Nordjyllands hovedstad’, og det faldt altså ålborgenserne for brystet. Og ja, århusianerne ligeså.
Og jeg VIDSTE, da jeg skrev det, at jeg lige burde have googlet eller spurgt min svigermor.

Jeg beklager af hele mit sønderjyske hjerte! Eneste løsning, jeg ser på problemet med min nordvestjyske forvirring er, at jeg snarest muligt må tilbage på visit, så jeg kan få arbejdet begreberne ind i kroppen.
Og så var der vist også noget med en ret fantastisk Snickers-milkshake på Stiften i Århus, som i hvert fald er køreturen værd. 😉