00Det er mandag, og jeg sidder hér uden makeup med hår, der ikke er blevet vasket efter gårsdagens tur i svømmehallen. Det kan være svært at tage sig af personlig hygiejne og forfængelighed, når man har en lille kødklump på 10 kilo siddende på gulvet – meget våd og utilfreds ved at være netop dét.
Men hvad betyder det, at mit hår er filtret som en uldtot og mit ansigt gråt som aske, når jeg har til huse i verdens smukkeste kontorer! Her er så meget kønt at kigge på, at jeg alligevel ikke gider ulejlige mig med at glo mig i spejlet. 😉
Jon er i dette nu på vej i vuggestue med krapylerne til endnu en dag i indkøringens tegn, og jeg er således en lykkelig kontormus frem til kl. 11, hvor han drøner til Klampenborg, og jeg overtager babytjansen. Gad vide, om jeg kan finde et storcenter, vi endnu ikke har besøgt som genstand for eftermiddagens underhold.. 😉

Nuvel! Jeg havde til hensigt med dette indlæg at vise mine nye omgivelser her i kontorfællesskabet Townhouse frem! Her sidder vi i alt 15 damer, som alle har små virksomheder, der beskæftiger sig med alt muligt forskelligt. Holly Golightly har et kontor heroppe, der er en (dygtig!) taskedesigner, Sarah, hvis brand hedder LeoWulff, der er en anden designer/blogger, som laver sort tøj under navnet NORTH. Så har vi min sidemand, Fie, som laver skridsikre baby-sokker og strømpebukser under navnet ‘Go Baby Go, og overfor mig sidder der to grafiske designere. Til sidst har vi kontoret til venstre for mig, hvor et søstrepar har til huse. Her arbejder de med PR for smykker under navnet Goldmind.

Det er et ret inspirerende sted. Til eksempel er der ved at blive arrangeret et “gå-hjem-møde” en fredag i april, hvor der kommer en kvinde og taler om noget med kvinder og selvstændig virksomhed (jeg skal vist lige have læst den mail igen). Så skillinger vi alle sammen, sådan at hun kan komme og inspirere os. Det er da så sejt!

10Det er altså min plads! Her sidder jeg så og spiser chokoladeboller, skriver mails, forfatter indlæg, laver oplæg til foredrag og skal lige om lidt i gang med at forfatte min første bog!

8Vi sidder i alt 4 damer hér til hverdag, og for bordenden er der plads til en praktikant.

6Kontoret bag mig har dette smukke tæppe på væggen … Jeg ville ønske, det hang hjemme hos mig. 🙂

5Cool lamper, synes jeg! Selvom jeg ikke vil bytte mit kontors lysekrone for NOGET! Og tapetet er så nice.

4Townhouses største rum – meget stilrent og lidt industrielt indrettet. Der sidder designer-typerne. 🙂

3Og det er så herude, man tisser og sådan noget …

2Køkkenet ligner egentlig ret meget dem, man ser i de fleste lejligheder – bortset fra, at der ikke er noget komfur!

1Her kan man spise sin frokost – men det er der ikke rigtigt nogen, der gør. Jeg tror mest, rummet bliver brugt til at tage hemmelige telefonopkald. 🙂
01Og voilà! Her er jeg så. 😀