ferieJeg skal på ferie i morgen, Jon skal på ferie i morgen, alle vores krapyler er på ferie i morgen!
Man må sige, vi har fået rejst lidt i april 2015 … 😉
Men i den anledning har jeg altså lavet en ferie-udgave af Random Facts!

Here goes …

1. Jeg kan rigtigt godt lide at bruge solbriller, når solen skinner, og jeg går i modlys.

2. Men jeg hader at have solbriller på i skyggen. Jeg føler ikke, jeg kan se noget som helst, hvorfor jeg så altid skubber brillen op i håret.

3. Men en ting, jeg hader næsten lige så meget som at bære solbriller i skyggen, er solbriller i håret. Det ser komplet kikset ud!
Derfor er det at bære solbriller faktisk er en ret stressfyldt affære for mig … #ilandsproblemer

4. Jeg mener at have ret til én is hver dag, når jeg er på ferie.

5. Jeg tror altid, at jeg glæder mig til at stege i solen en hel dag (pre-kids), når jeg skal på ferie, men faktum er, at jeg bliver sygt rastløs efter en halv time og meget hellere vil alt muligt andet.

6. Jeg badede med måsen bar på stranden, til jeg gik i 2. klasse. Og har savnet det lige siden.

7. Jeg bader kun, når jeg får lunge-klaustrofobi over varmegraderne, da jeg faktisk er lidt af en frossenpind.

8. Indtil for 10 år siden brugte jeg aldrig solcreme, men derimod solOLIE, som jeg lå og stegte helt frygtløs i. Nu giver jeg den max gas med faktor 15 og 30 flere gange i timen, og min tan holder faktisk længere nu.

9. Jeg er ikke specielt eventyrlysten udi kulinatiske ferie-oplevelser. Det sker ofte, at jeg i hvert fald 4-5 gange på en uge bestiller spagetti med kødsovs, når mit legeme skal brødfødes under fremmede himmelstrøg.

10. Jeg elsker at gå på udkig i udenlandske supermarkeder for at se, hvad de betaler for mælk, vaskepulver og M&M’s …