a5Jeg er syg i Marrakech… Det er altså lidt spild af Marokko. Her er omkring 28 grader, min pande er cirka 39, min hals føles som sandpapir, og jeg snøfter mere, end jeg gjorde ved sæsonafslutningen af ‘Venner’. Men hvorom alting er, er det jo altid noget at være syg med en god udsigt!a2Jeg ankom i formiddag, og jeg bor på et fint, lille riad, som meget passende for undertegnede hedder ‘Riad Chocolat’. Her er en riad-kat og to skildpadder, som tøffer rundt og nyder solen, og jeg har lige læst de første 65 sider i Camilla Läckbergs seneste krimi siddende i min bikini på taget, soppende til en cola. I’ll be fine.

Jeg har tilbragt eftermiddagen i souk’en! Jeg ved godt, at mange får stress af de mildest talt anmasende handelsmænd, der gør deres allerbedste for at henlede arme turisters opmærksomhed på lige netop deres varer, der oftest til forveksling ligner naboens – men jeg elsker det!
Jeg har tøffet rundt og gloet på glimmer, duftet til safran og afvist henna-tatoveringer hele dagen, og min jyske handelsåre matcher nææææsten nogle af marokkanernes, så jeg tror faktisk, jeg har gjort det godt.
a1Jeg har gjort holdt på to tagterrasse-caféer, som jeg kender i forvejen. Her har jeg drukket skoldhed mynte-te så sød, at den hvinede i tandhalsene, og jeg har spist frugtsalat med jordbær og melon. I aften har jeg takket ja til at spise aftensmad på taget af min riad i selskab med ejerne og deres besøgende vennepar fra Belgien. De taler ikke rigtigt engelsk, og jeg kan kun et par ret upassende sætninger på fransk, så jeg er lidt spændt på, hvordan det kommer til at spænde af, men jeg har besluttet mig for at sparre på kræfterne til i morgen og så finde en vanvittigt lækker restaurant, der kan lave mig en bøf!

a8Det går overraskende godt at være væk hjemmefra indtil videre! Jeg skypede med krapylerne og deres far inden førstnævntes sengetid, og de fik stor morskab ud af at se deres mor på skærmen! Desuden lader Jon til at nyde enevælden, så jeg enetiden til gengæld.

Jeg vil efterlade jer, der læser med, med nogle billeder. De siger som bekendt mere end tusind ord, og selv mine skrevne ord virker nasale netop i aften, må jeg erkende.

Snotmys fra fru Lange, der ønsker alle en vidunderlig lørdag aften! 🙂
Jeg ville ønske, jeg kunne vise jer et billede af det fine – og ret Marrakech-agtige – sæt fra Part Two, jeg har på, men jeg er altså stadig for selvbevidst til at bede fremmede tage billeder af mig. Tro det, den der vil. 😉

a4 a3a6a9