mm1

Jeg havde glædet mig længe til i fredags.
Selvom jeg er stor fan af Das Neue Leben mit Kindern und so weiter, så kan jeg imellem hverdag, leverpostej, tøjvask og soveskema godt en gang imellem savne dengang, Jon og jeg bare var to små mennesker, som kun gik op i os selv og hinanden. Og da han jo har spillet teater groft sagt hver aften siden august, har vi ikke været på specielt mange dates, siden vi blev nogens forældre. Og den æder jeg også gerne. De her år handler det om noget andet, og det er ganske i orden. Og selvvalgt. Men det er min mand jo også, og ham savner jeg nogle gange. 🙂

Så i fredags havde jeg ringet Verdens Sejeste Farmor ind. Jeg spillede på det faktum, at vi dagen efter ville bortføre hendes to børnebørn til Malaga i en hel uge, og hun derfor måtte komme til at savne dem noget så vederstyggeligt.
Jeg kan være meget malende i mine beskrivelser, så hun sprang til som en mis, og klokken 16 satte min date og jeg os til rette i biografens magelige sæder med en pose Guldkarameller og en kubikmeter popcorn imellem os og 3D-briller på næsen.
Jon og jeg har ikke haft særligt svært ved at blive enige om indretning, ferie-destinationer eller navnene på vores børn, men vi har virkelig svært ved at finde en film, vi begge gider at se. Heldigvis har jeg af uforklarlige årsager (eller måske skyldes det en barndom med Anders And-blade) et svagt punkt for Marvels filmverden. Så vi så den nye med Avengers. Og det var enormt hyggeligt. Og da vi kom ud bagefter, var det stadig lyst, for det er nemlig næsten sommer, så vi cyklede med hinanden i hånden ned til Arndal Spa og Fitness. Nu har jeg fået tæsk i den sidste del af deres firmanavn de seneste fem måneder, så vi var blevet enige om, at det var på tide, jeg oplevede den midterste. 🙂

Vi havde bestilt tid til en par-massage, og vi nåede liiiiige en tur i boblebadet, hvor vi satme fik serveret te og frugt. Og da vi efterfølgende havde taget de obligatoriske papir-g-strengs-trusser på (SO not sexy!), fik vi en times massage. HVER!
Jeg var blevet velsignet med Maikens himmelske hænder, og jeg lå og filosoferede over, om den enorme velbehag, hun frembragte i min bette krop mon skyldtes, at jeg, fordi jeg nu er blevet fitness-freak, har fået større muskler. Og altså derfor får mere ud af en massage? 🙂
I hvert fald var det den bedste massage, jeg har fået i MINDST fire år, og da vi kom ud klokken kvart over otte var det STADIG lyst udenfor, og jeg var i et kosteligt humør.
Vi var blevet enige om at droppe middagen bagefter, idet vi skulle i lufthavnen lørdag morgen kl. 4, så derfor stod den på take away fra Bar Burrito i stedet. Jeg nåede lige at sige, at selvom stedet og maden er enormt lækkert, så smager mexikansk mad altid lidt af det samme – lidt ligesom på McDonald’s, da det gik op for mig, at jeg ville dø for en McChicken. Så vi cyklede hjemad og gjorde to fast food-stop, inden vi landede i sofaen foran et afsnit af SUITS.
Dates er en god idé! Jeg vil date noget mere.

Det her er så udsigten fra 'Poolhouse', hvor vi bor. :-) (Og ja, jeg holder godt øje med krapylerne grundet den påfaldende krapyl-iplumpnings-risiko!) ;-)
Det her er så udsigten fra ‘Poolhouse’, hvor vi bor. 🙂
(Og ja, jeg holder godt øje med krapylerne grundet den påfaldende krapyl-iplumpnings-risiko!) 😉

Lige nu er vi så i Malaga! Vi bor i et laaatterligt stort hus, som min faster har lejet i en uge i anledning af, at hun fylder 70 år på tirsdag. I løbet af i dag kommer familien Lei stille og roligt dumpende fra nær og fjern, indtil vi hen under aften er samlet 21 mennesker. Man har lovet sol hele ugen, var har den fineste pool, og der er cola i køleren.
I dag er Jon taget ind til Malaga for at se en fodboldkamp på deres stadion i selskab med min far og søster. Jeg har puttet krapylerne til frokostlur, og da det lige nu er overskyet udenfor, vil jeg benytte mig af muligheden og nappe mig en ferie-skraber. 🙂

Med ønsket om en vidunderlig søndag fuld af både fastfood, cola, 3D-film og eventuelt par-massage! Jeg lover sygt mange billeder fra vort spanske paradis på Instagram (der er allerede tre bloglæsere, der har skrevet til mig, at de kender det hus, vi bor i! #lilleverden) på min egen profil: @mmleilange. Og senere på ugen kommer der også en udførlig forklaring på, hvad jeg i virkeligheden skulle i Marrakech i sidste weekend … (Hvis de fleste da ikke har gættet det endnu?) 😉
Jeg skal bare lige samle mod til det først!

Hasta luego! 🙂