02
Indlægget er sponsoreret af Flarwo

Ja, jeg ved godt, at plastiklegetøj er enormt populært blandt børn. Jeg har som bekendt selv to af dem, og de kan virkelig få deres boogie på over alt, der forener larm og uskønhed i én lækker blanding. Jo grimmere, det er, jo mere, det larmer, og jo mere ondt, det gør at træde på, når man i nattetide iler dem til undsætning i mørket, fordi de har smidt en sut på gulvet, des mere populært er det.

Men!
Jeg synes altså, der er en stor kvalitet i også at have noget legetøj, som ikke er grimt, og som holder længere end de keyboards og plastiktelefoner, som ryger ud så snart, krapylerne mister interessen for dem. Eller har smadret dem.
Da jeg var barn, havde min søster og jeg også sådan nogle fine dyr, som kunne deles i tre stykker. De stod som pynt på en hylde i mit værelse i mange, mange år efter, at jeg var holdt op med at lege med dem, og så vidt vides, lever de stadig i bedste velgående hjemme hos min far og Elke på Als.

01Flarwo er et dansk firma bestående af et par unge fædre, som er drevet af lysten til at lave fint legetøj til deres egne børn (det er da sødt), som de også selv gider have stående.
De fine træfigurer er produceret i Kina med øje på et højt kvalitetsniveau og (ikke mindre interessant) god bæredygtighed. De malede træfigurer er selvfølgelig også CE-godkendt.

Jeg har valgt isbjørnen og ulven, fordi jeg synes, farverne er dejligt rolige, og de står godt til vores ellers ret rodede indretning derhjemme. 😉 Men der findes også en gris, en hest, en grævling og mange andre.
Ungerne er lige kommet i den alder, hvor de synes, det er fedt at hive ting fra hinanden. De har endnu ikke forstået at sætte ting sammen igen, det lader de os om. Men når de når dertil, er vi armeret med fine mini-dyre-puslespils-legetøjs-figurer!

I øvrigt er figurerne en oplagt gaveidé, vil jeg sige, da det jo er meget fedt at give noget, man ved ikke vil blive trådt i stykker allerede inden den næste fødselsdag.
Alle figurerne koster 379 kr. Se hele kollektionen på i alt 8 forskellige dyr her!

Indlægget er sponsoreret af Flarwo