Jeg har længe tænkt på det, men i går eftermiddags gjorde jeg det! Jeg hoppede i min brudekjole – and it fit perfectly!

Jeg havde så svært ved at tage den af igen bagefter. Den er så behagelig at have på, og den er så smuk, at jeg får lyst til at tage den på til brunch eller når jeg skal i Netto.  

 Da jeg købte den, tænkte jeg, at jeg ville kunne bruge den igen. Min fine Jenny Packham-kjole er nemlig faktisk to kjoler. Den er sammensat af en fed silkekjole inderst, og udenpå har man så det gennemsigtige lag med alle Swarokski-krystallerne…

Så min tanke er, at jeg kan finde en anden kjole at have indenunder – måske i en pastel eller aubergine? Eller marineblå? – og så tage krystal-balladen udover. Så er det jo ikke en brudekjole mere, men blot en fantastisk smuk kjole. Yes? 

Jeg elsker tanken om, at den kjole, jeg blev gift med Jon i, følger mig igennem livet. Eller i hvert fald så længe, jeg kan passe den. 😉

 

 Lige nu tænker jeg, at den kunne være vildt god til ELLE Style Awards, men jeg skal lige finde ud af, om jeg kan finde en passende underkjole. Åh, jeg elsker den kjole og de minder, der hænger i perlerne. 🙂

Og så så jeg tilfældigvis også Sex and the City i går. Meget apropos!